• PRO TV
  • O femeie în vârstă de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul său de 19 ani

O femeie în vârstă de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul său de 19 ani

O femeie în vârstă de 76 de ani a fost cerută în căsătorie de iubitul său de 19 ani

Iubirea nu are vârstă, iar acest lucru o dovedește un cuplu care a devenit viral pe TikTok. O femeie în vârstă de 76 de ani și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr de doar 19 ani. Acesta chiar a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață, iar imaginile au fost comentate de internauți. 

Giuseppe D’Anna este un tânăr de doar 19 ani, care a reușit să devină viral pe rețelele de socializare după ce a postat mai multe imagini alături de iubita sa. Deși te-ai putea gândi la relație obișnuită, adevărul este că lucrurile sunt puțin mai atipice. Băiatul se iubește cu o femeie cu 57 de ani mai mare decât el, pe care a și cerut-o în căsătorie zilele trecute. Imediat după postarea imaginilor, internauții și-au dat cu părerea și, în acest mod, relația acestora a devenit virală.

Tânărul de origine italiană a postat pe contul său de TikTok, acolo unde are peste 200.000 de fani care îl apreciază și îi urmăresc activitatea, un videoclip care a fost extrem de comentat. În cadrul acestuia se derulau mai multe fotografii cu Giuseppe și partenera sa de viață. Imaginea uimitoare a fost cea în care băiatul îngenuchea și îi cerea mâna iubitei sale, ambii fiind înconjurați de baloane în formă de inimă. 

Se pare că oamenii nu sunt încă pregătiți pentru o astfel de relație, motiv pentru care au existat o serie de comentarii negative. Majoritatea internauților au susținut că băiatul ar sta cu femeia în vârstă de 76 de ani datorită situației sale financiare.

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton - Yaren Topcu????????

„Oh, e bogată… Știm cu toții ce urmărește el”, „E îndeajuns de bătrână ca să-i fie străbunică”, „Putea să-i fie străbunică, dar e nevasta lui. Ce frumoasă e bunica ta, omule!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Cu toate acestea, au existat și câțiva susținători ai cuplului, care au declarant faptul că femeia arată mult mai tânără decât vârsta afișată în actul de identitate.

Sursa: tiktok/ milina_gatta 

Vezi și:  Întrebarea Mesei Rotunde cu Anghel Damian - "Am făcut accident din cauza unui... PIX"Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni