• PRO TV
  • Save Ukraine - #StopWar, al doilea teledon internațional dedicat Ucrainei, se va vedea și în România

Save Ukraine - #StopWar, al doilea teledon internațional dedicat Ucrainei, se va vedea și în România

Save Ukraine - #StopWar, al doilea teledon internațional dedicat Ucrainei, se va vedea și în România

Românii vor putea sprijini ucrainenii care suferă de pe urma războiului din țara lor printr-o nouă sesiune de donații online. Teledonul internațional Save Ukraine - #StopWar va fi organizat din nou, la 29 mai, și va fi live pe PROTVPlus și VOYO.

A doua rundă de strângere de fonduri pentru Ucraina a campaniei Save Ukraine - #StopWar va avea loc pe 29 mai, la Berlin și Kiev. Artiști din Europa și vedete din Ucraina și-au unit forțele pentru susținerea unor concerte caritabile, începând cu ora 21:00. 

Evenimentul, preluat de televiziuni și platforme online din toată lumea, va fi transmis live de PROTVPlus și VOYO.

Scopul teledonului este de a atrage atenția asupra evenimentelor dramatice care se petrec în Ucraina și de a strânge fonduri pentru achiziționarea de echipamente medicale necesare tratării răniților din acest război.

Toate sumele donate în timpul teledonului vor fi direcționate Băncii Naționale a Ucrainei, în conturile alocate Ministerului Sănătății din această țară. Organizatorii teledonului vor să ajute autoritățile medicale să cumpere dispozitive medicale pentru îndepărtarea schijelor și pentru efectuarea de intervenții chirurgicale. Unitățile medicale care au nevoie de echipamente se află în 12 regiuni afectate de bombardamente și distrugeri.

În mod simbolic, evenimentul a fost programat pe 29 mai, Ziua orașului Kiev.

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni