• PRO TV
  • Sfatul ciudat pe care Kourtney Kardashian l-a primit de la medicul ei, ca să rămână gravidă cu Travis Barker

Sfatul ciudat pe care Kourtney Kardashian l-a primit de la medicul ei, ca să rămână gravidă cu Travis Barker

Sfatul ciudat pe care Kourtney Kardashian l-a primit de la medicul ei, ca să rămână gravidă cu Travis Barker

Kourtney Kardashian vrea, cu orice preț, să aibă un copil cu proaspătul soț, Travis Barker. Cei doi întâmpină ceva probleme în acest sens, însă starleta are un medic specializat în fertilitate care pare sigur pe sfaturile lui.

Kourtney Kardashian (43 de ani) s-a măritat cu Travis Barker weekendul trecut, în Italia, însă gândul ei este numai la a face un copil cu proaspătul ei soț. Vedeta de televiziune, care trece printr-un program de stimulare hormonală, a dezvăluit că medicul ei a sfătuit-o să-și facă o obișnuință din a bea sperma soțului ei. 

Asta ar ajuta-o la fertilitate, susține Kourtney.

El ne-a spus, ei bine mi-a spus mie, că ceea ce m-ar ajuta e să-i beau sperma de patru ori pe săptămână”, a spus vedeta, în cadrul show-ului The Kardashians, scrie Page Six.

Îl iubesc pe acest doctor”, a reacționat Travis Barker.

Kourtney și Travis merg împreună la specialistul în fertilitate, care i-a sfătuit să urmeze un regim special care implică renunțarea la cofeină, relații intime și sport, pentru o perioadă.

Cei doi s-au căsătorit în Portofino, Italia, și au avut o nuntă extravagantă la care au participat cei mai apropiați oameni din anturajul lor. Anterior, el a cerut-o de soție pe plajă.

Kourtney a fost într-o relație năbădăioasă cu Scott Disick, în perioada 2006-2015. Împreună au trei copii. Travis Baker (46 de ani) a mai fost căsătorit cu Melissa Kennedy și cu Shanna Moakler și are doi copii.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni