• PRO TV
  • Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Câți bani trebuie să-i achite fotbalistul

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Câți bani trebuie să-i achite fotbalistul

Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Câți bani trebuie să-i achite fotbalistul

În luna ianuarie a anului 2021, Dennis Man a plecat de la FCSB și a ajuns la Parma, însă transferul său nu a fost făcut de Anamaria Prodan, care îi era impresară, ci de frații Becali, Giovanni și Victor.

Deranjată de acest lucru, Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe fotbalist și a cerut în instanță sute de mii de euro despăgubiri pentru că Dennis Man a rup unilateral contractul. În ciuda eforturilor lui Gigi Becali, care i-a spus sexy-impresarei că îi oferă 100.000 de euro dacă renunță la proces, Anamaria Prodan a mers mai departe în instanță. Și a câștigat!

Potrivit presei sportive, Tribunalul Ilfov i-a dat câștig de cauză în primă instanță impresarei, iar Anamaria Prodan are de primit de la Dennis Man 350.000 de euro. Însă decizia nu este una definitivă și se poate face recurs.

„Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 de euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale, precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26 mai 2022”, se arată în decizia instanței.

Vezi și: Viralul Anului 2022 pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni