• PRO TV
  • Cel mai prost hoț! Ce a făcut un soldat rus după jefuirea unei case din Irpin

Cel mai prost hoț! Ce a făcut un soldat rus după jefuirea unei case din Irpin

Cel mai prost hoț! Ce a făcut un soldat rus după jefuirea unei case din Irpin

Mii de oameni au fugit din orașul Irpin din apropierea capitalei Ucrainei, Kiev, după ce zonele rezidențiale și rutele de evacuare a civililor au fost atacate în mod susținut de forțele militare ale Rusiei.

După lupte grele, la sfârșitul lunii martie, Ucraina a reușit să recupereze orașul Irpin din mâinile Rusiei, preluând din nou controlul deplin. Totuși, orașul zace acum în ruine.  Jafurile în orașul Irpin au fost la ordinea zilei. Soldații ruși au devastat locuințele și au furat tot ce se poate.

O ucraineancă și-a găsit imobilul prădat de militarii ruși, dar și o "surpriză" din partea prădătorilor. Un soldat rus și-a făcut un selfie cu un aparat Polaroid, iar fotografia a lăsat-o proprietarilor. Poza a fost găsită sub covor chiar de cea care deține imobilul.

A fost  identificat într-un minut

Soldatul rus care a participat la jefuirea locuinței din Irpin în timpul luptelor pentru orașul ucrainean a fost identificat imediat. Vicepremierul și ministrul ucrainean al Digitalizării Mihailo Fedorov a fost cel care a prezentat întâmplarea pe pagina sa de Twitter.

Tânărul ministru în vârstă de 31 de ani spune că ucrainenilor le-a luat „un minut” să îl identifice pe militarul Rusiei cu ajutorul inteligenței artificiale, fiind vorba de Nikita Tretiakov, un soldat din orașul Rostov-pe-Don pe care îl descrie drept un „hoț” și „criminal de război” în vârstă de 26 de ani. 

Foto Twitter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni