• PRO TV
  • Alexandra Duli s-a întors în Republica Dominicană. Apariție senzuală în costum de baie

Alexandra Duli s-a întors în Republica Dominicană. Apariție senzuală în costum de baie

Alexandra Duli s-a întors în Republica Dominicană. Apariție senzuală în costum de baie

Concurenții de la Survivor, care au ieșit din competiție, s-au întors în Republica Dominicană pentru a urmări marea finală, pe 31 mai. Alexandra Duli a profitat de vremea frumoasă și s-a relaxat la plajă și la piscină, alături de fostele colege din concurs. 

Alexandra Duli s-a aflat printre concurenții care au ajuns destul de departe în competiția Survivor. La început, ea a făcut parte din echipa Războinicilor, apoi a fost aleasă în tribul Vulturilor. 

„Vreau să vă mulțumesc la toți pentru o experiență de viață și la cei dragi de acasă care m-au votat, m-au susținut și cu siguranță și acum au crezut în mine. Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. N-am niciun regret. Am fost eu 100%, Alexandra Duli”, a spus ea la plecare. 

În prezent, Alexandra se află în Republica Dominicană, alături de foștii ei colegi de la Survivor. Ei vor urmări, pe 31 mai, marea finală a competiției. Concurenta a profitat de timpul liber și s-a relaxat la plajă. Duli și-a etalat abdomenul tonifiat într-un un bikini albastru. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)
 

Marți seară, 31 mai, la PRO TV și VOYO, aventura Survivor România 2022 ia sfârșit. Pentru că urmează o seară grandioasă, cu desemnarea câștigătorului trofeului Survivor România și al premiului de 100.000 de euro, toți foștii concurenți din această ediție vor fi prezenți în consiliul LIVE, prezentat de Daniel Pavel. 

Citește și: Imagini incendiare din Republica Dominicană. Cum s-au distrat foștii concurenți de la Survivor România


Sursă foto: Instagram/ _alexandraduli


Vezi și: SURVIVOR: Extrashow. TJ Miles, despre experiența din Republica Dominicană și foștii colegi




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni