• PRO TV
  • Ana Dobrovie, imagini de senzație din Republica Dominicană. Cum s-a fotografiat fosta concurentă de la Survivor

Ana Dobrovie, imagini de senzație din Republica Dominicană. Cum s-a fotografiat fosta concurentă de la Survivor

Ana Dobrovie, imagini de senzație din Republica Dominicană. Cum s-a fotografiat fosta concurentă de la Survivor

Marți seară, 31 mai, la PRO TV și VOYO, aventura Survivor România 2022 ia sfârșit. Unul dintre concurenții rămași în competiție va fi marele câștigător al premiului de 100.000 de euro.

Pentru că urmează o seară grandioasă, cu desemnarea câștigătorului trofeului Survivor România și al premiului de 100.000 de euro, toți foștii concurenți din acest sezon vor fi prezenți în consiliul LIVE, prezidat pentru ultima dată de Daniel Pavel, aka Domnu Dan.

Ana Dobrovie a ajuns și ea în Dominicană și a profitat la maximum de timpul petrecut acolo. Aceasta s-a fotografiat alături de fostele ei colege de echipă de la Survivor, dar a ținut să îi încânte pe urmăritorii săi și cu imagini în care apare super sexy, în costum de baie. 

Ana Dobrovie, despre un moment petrecut la Survivor: „Mi-au ieșit silicoanele pe afară”

În timpul unei probe de la Survivor România, Ana Dobrovie a avut o mică problemă cu sutienul și i s-au văzut sânii. „Mi-au ieșit silicoanele pe afară. Publicul, când te vede cu un bust mai mare... Mai ales că este și o competiție sportivă, orice sutien sau bustieră mi-aș fi pus, era inevitabil să nu îmi iasă afară... Publicul m-a taxat pentru treaba asta. Fetele sunt înțelese greșit, lumea nu este deschisă la acest subiect, despre mărirea sânilor”, spunea Ana Dobrovie într-un interviu pentru PRO TV PLUS, cu ceva timp în urmă. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni