• PRO TV
  • Andreea Tonciu, apariție sexy pe plaja din Republica Dominicană: “Iubesc acest peisaj!”

Andreea Tonciu, apariție sexy pe plaja din Republica Dominicană: “Iubesc acest peisaj!”

Andreea Tonciu, apariție sexy pe plaja din Republica Dominicană: “Iubesc acest peisaj!”

Foștii concurenți Survivor s-au reîntâlnit în Republica Dominicană pentru a le fi alături celor care au rămas în cursa finală pentru marele premiu de 100.000 de euro. 

Andreea Tonciu, fostă “Faimoasă”, se bronzează cu fostele colege sub soarele dominican. Bruneta le-a arătat fanilor care este atmosfera în Dominicană și cum se distrează alături de TJ Miles, Rengle, Cătălin Zmărăndescu sau Otilia Bilionera. 

Atunci când nu colindă magazinele sau nu se răsfață cu delicatese, Andreea se pozează sexy printre palmieri.

Vedeta a postat și o fotografie în costum de baie pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 432.000 de fani. “Iubesc acest peisaj!”, a scris Andreea în dreptul imaginii în care își etalează bustul impresionant și picioarele interminabile. 

“Fabuloasă!”, “Frumoasă și puternică! Regina Tonciu”, “Superbă”, i-au scris o parte din admiratori. Chiar dacă se bucură de soare și peisaje de vis, Andreea duce dorul fetiței sale, dar și a soțului. Așa că printre postările cu colegii de la Survivor România 2022 și-au făcut loc și cele cu familia. 

În această seară, la PRO TV și VOYO, aventura Survivor România 2022 ia sfârșit.

Pentru că urmează o seară grandioasă, cu desemnarea câștigătorului trofeului Survivor România și al premiului de 100.000 de euro, toți foștii concurenți din această ediție vor fi prezenți în consiliul LIVE, prezidat pentru ultima dată de Daniel Pavel, aka Domnu Dan. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni