• PRO TV
  • CME Media Enterprises a cumpărat RTL Croația. „Suntem foarte încântați”

CME Media Enterprises a cumpărat RTL Croația. „Suntem foarte încântați”

CME Media Enterprises a cumpărat RTL Croația. „Suntem foarte încântați”

CME Media Enterprises B.V. (CME) a anunțat că a încheiat tranzacția de achiziționare a RTL Croația. CME deține în acest moment operațiuni în 6 țări din CEE, cuprinzând 42 de canale și ajungând la o audiență totală de 49 milioane de telespectatori.

Suntem foarte încântați să urăm bun venit RTL Croația în familia CME și să ne extindem în Regiunea Adriatică, regiune care oferă un potențial de creștere excepțional. Telespectatorii noștri fideli se pot aștepta la o creștere a producțiilor cu conținut local, la oferte digitale îmbunătățite și o continuă dedicare pentru pluralism și jurnalism de înaltă calitate”, a declarat Didier Stoessel, CEO CME pentru Croația, Republica Cehă, România, Slovacia și Slovenia.

Datorită unei cooperări strânse anticipate între RTL Croația și Pro Plus din Slovenia, CME preconizează o serie de sinergii operaționale în domenii precum digitalizarea și conținutul. Ținând cont de acest aspect, vor exista mai multe schimbări în structurile de management ale RTL Croația. 

Din acest moment, domnul Tonko Weissmann a devenit noul Vicepreședinte Executiv al RTL Croația. Domnul Weissmann face parte din organizație din 2005 și a ocupat o serie de funcții juridice și comerciale importante. Domnul Branko Čakarmiš, actualul CEO al Pro Plus, va deveni Președinte al Consiliului de Administrație al RTL Croația și CEO pentru Regiunea Adriatică. 

Acesta va avea un dublu rol. Domnul Christoph Mainusch a fost numit Președinte al Consiliului de Supraveghere RTL Croația. Având în vedere noua structură de conducere și de comun acord, domnul Marc Puškarić, CEO RTL Croația, va părăsi organizația. CME îi urează mult succes domnului Puškarić. 

Această nouă structură de management reflectă intenția noastră de a lua tot ce este mai bun din RTL Croația și împreună cu Pro Plus, să atingem un nou nivel”, a declarat domnul Stoessel.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni