• PRO TV
  • Fiica Adrianei Iliescu, o adolescentă excepțională! Eliza a terminat liceul ca șefă de promoție

Fiica Adrianei Iliescu, o adolescentă excepțională! Eliza a terminat liceul ca șefă de promoție

Fiica Adrianei Iliescu, o adolescentă excepțională! Eliza a terminat liceul ca șefă de promoție

Adriana Iliescu a devenit cunoscută în 2005, când a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână mamă din lume. Femeia a adus pe lume o fetiță, pe nume Eliza, la vârsta de 66 de ani și 320 zile.

Anii au trecut, iar Eliza este astăzi o adolescentă excepțională. Tânăra de 17 ani a terminat liceul ca șefă de promoție. 

"Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a declarat Eliza Iliescu pentru impact.ro

Fiica Adrianei Iliescu se pregătește acum de Bacalaureat, iar apoi vrea să urmeze cursurile a două facultăți. Adolescenta este încrezătoare în forțele ei și spune că nu are emoții pentru perioada ce va urma. 

"Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, a adăugat tânăra potrivit sursei menționate mai sus. 

Adriana Iliescu a împlinit recent 84 de ani, iar fiica sa i-a pregătit un tort. 

"Mama e bine. E sănătoasă și a primit multe telefoane de felicitare de ziua sa. Iar asta ne-a bucurat foarte mult pe amândouă!”, a mai spus Eliza Iliescu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni