• PRO TV
  • Harry și Meghan au publicat o fotografie cu fiica lor, Lilibet, cu ocazia zilei de naștere

Harry și Meghan au publicat o fotografie cu fiica lor, Lilibet, cu ocazia zilei de naștere

Harry și Meghan au publicat o fotografie cu fiica lor, Lilibet, cu ocazia zilei de naștere

Prințul Harry și Meghan au publicat o nouă fotografie cu fetița lor, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, pe 6 iunie, ziua în care a împlinit un an. Petrecerea a avut loc la Frogmore Cottage din Windsor, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie. 

Lilibet stă pe iarbă, fiind îmbrăcată într-o rochiță bleu, și zâmbește. Petrecerea a fost una restrânsă,  doar cu câțiva oaspeți apropiați. Invitaţii s-au bucurat de un tort făcut de cofetarul londonez Claire Ptak, cea care a creat şi tortul de nuntă al lui Harry şi Meghan în 2018. Lili a fost fotografiată de britanicul Misan Harriman, cel care a realizat fotografia cu Harry şi Meghan prin care aceştia anunţau că vor avea încă un copil anul trecut. 

Harriman a distribuit pe Twitter imagini de la petrecere, scriind: „A fost un privilegiu să sărbătoresc prima aniversare a lui Lilibet cu familia mea şi a ei! Bucurie şi pictură pe faţă de jur împrejur!".

Prințul Harry și Meghan au venit în Marea Britanie, împreună cu cei doi copii, pentru a asista la festivităţile prilejuite de Jubileul de Platină al reginei Elizabeta a II-a.

Sursă foto: Getty Images, twitter.com/misanharriman, Instagram: alexilubomirski

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu Olimpia Melinte - Vedetă in Spania.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni