• PRO TV
  • VIDEO VIRAL Dwayne Johnson, surpriză de proporții pentru mama lui! Ce cadou i-a făcut actorul

VIDEO VIRAL Dwayne Johnson, surpriză de proporții pentru mama lui! Ce cadou i-a făcut actorul

VIDEO VIRAL Dwayne Johnson, surpriză de proporții pentru mama lui! Ce cadou i-a făcut actorul

Dwayne Johnson este băiatul lui mami și ar face orice ca s-o facă fericită pe cea care i-a dat viață. Chiar dacă ziua ei este abia în octombrie, Ata Johnson a avut parte de o surpriză de proporții din partea fiului ei. 

The Rock i-a cumpărat mamei sale o locuință de vis, iar imaginile cu reacția ei sunt virale pe net.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

“Te iubesc mamă și surpriză! Când eram mic, uram momentele când mama plângea. În zilele astea, lacrimile ei sunt de fericire! 

I-am făcut o surpriză mamei mele și i-am cumpărat o casă nouă. Mie și echipei de design ne-a luat 8 săptămâni să o pregătim. (...) A fost o surpriză totală!

Am fost destul de norocos să îi cumpăr câteva case de-a lungul anilor, dar aceasta este specială, deoarece mi-a spus de nenumărate ori în ultimii ani: «După o viață întreagă de călătorii, vreau ca această casă să fie ultima mea casă. Ăsta e visul meu». 

Mamă, nu există sentiment mai frumos decât acela de a te face fericită! Bine ai venit acasă! Mereu spun că dacă ai o mamă bună, atunci ai șansa să devii un om bun”, a scris Dwayne în dreptul unui filmuleț care s-a viralizat rapid. 


Clipul care are peste 1 milion de vizualizări o arată pe mama lui Dwayne pășind pentru prima oară în noua casă. Ata (73 de ani) nu-și găsește cuvintele și are ochii înlăcrimați. 

Surprizele pentru mama lui The Rock nu s-au oprit aici. Actorul i-a amenajat o cameră specială, un fel de altar dedicat lui The Rock, unde a adunat toate posterele, premiile, titlurile sau trofeele pe care le-a dobândit de-a lungul carierei sale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

“Asta e camera ei preferată în care își va aduce toți oaspeții. Nu este însă și preferata mea pentru că ultimul lucru pe care mi-l doresc este să stau într-un „sanctuar”, în timp ce oamenii se holbează la toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul anilor”, a scris actorul în dreptul unui alt filmuleț cu mama sa și camera ei preferată. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni