• PRO TV
  • (P) De ce să acorzi atenție ambalării coletelor tale

(P) De ce să acorzi atenție ambalării coletelor tale

(P) De ce să acorzi atenție ambalării coletelor tale

Este foarte clar, că ai investit foarte multe resurse în crearea produselor tale, indiferent de nișa în care activezi. Iar acesta, pe lângă că oferă calitate, poate oferi și o primă impresie care să schimbe cu adevărat experiența clientului tău, atunci când îi vei livra produsele. 

Un ambalaj de calitate, un pachet care arată îngrijit și căruia i s-a acordat atenție de la început, până la final, în cele mai mici detalii, va crea o impresie cu adevărat unică. 

Foarte multe afaceri se gândesc doar la produsul în sine și nu și la modul în care acesta ajunge la client. 

Ai primit vreodată un colet, care arăta atât de bine, încât ai simțit că ți s-a oferi mult respect, dar și că produsele din colet sunt cu adevărat de valoare? Ei bine, această experiență i-o poți oferi și tu, clientului tău, cu fiecare colet în parte. 

Oferă o experiență în unboxing

Momentul deschiderii unui colet poate avea un impact cu adevărat incredibil pentru clientul tău. Alege să folosești doar ambalaje de calitate, cu toate că, acesta va fi poate aruncat, însă, îți garantăm că se merită. 

Optează chiar pentru ambalaje personalizate sau stickere care să vorbească despre afacerea ta. 

Pentru că experiența unboxing ului, nu se termină, o dată ce produsul a ajuns la client, ci aceasta va rămâne, în mintea lui, pentru foarte mult timp. 

Creează un aspect spectaculos și îngrijit

Un pachet care este ambalaj cu grijă, cu materiale de calitate, nu are cum să ajungă la destinație în condiții proaste, indiferent de cât de mult va fi plimbat în timpul transportului. 

Așează produsele tale, în ambalaje frumoase, atât în interiorul coletului, dar alege și un ambalaj extern, care să reprezinte același lucru. Protejează fiecare produs din interior cu materiale speciale, care să asigure o protecție foarte bună, în timpul transportului. 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării si asigură-te că totul arată faorte bine și aranjat. Nu arunca factura, peste produse sau oriunde în colet ci folosește-te de port documente de pe ambalare.com.  

În plus, cu ajutorului unui port de documente datele tale și ale destinatarului vor fi protejate și vor avea un aspect foarte îngrijit, pentru că aici, poți introduce inclusiv AWB-ul.

Evidențiază-ți brandul sub forma unui colet atipic

Cât de ușor îți este să recunoști un colet livrat de brandurile mari, datorită faptului că sigla sau culorile acestuia, de regăsesc pe toată suprafața coletului, nu-i așa?

Și pe lângă asta, mai poți găsi și în interior anumite elemente care îți vor spune aceeași poveste despre marca respectivă. 

Folosește-te și tu de aceste lucruri, chiar dacă este nevoie să depui un efort în plus, sau să cheltui un buget mai mare pentru coletele tale. 

Asigură foarte bine coletele

O afacere care se respectă pe sine dar și clientul, va avea grijă, încă din momentul amblării, ca produsele sale să ajungă în cele mai bune condiții la destinație și să arate și într-un mod foarte plăcut. 

Acum ai atât de multe posibilități de a face acest lucru, deci nu neglija această parte. 

Folosește-te atât de ambalaje interioare pentru protecție, cât și de cele exterioare și arată-i clientul că îți pasă de fiecare contact pe care o are cu afacerea ta. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni