• PRO TV
  • Un bucureștean a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce și-a lăsat gunoiul la poarta unui vecin

Un bucureștean a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce și-a lăsat gunoiul la poarta unui vecin

Un bucureștean a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce și-a lăsat gunoiul la poarta unui vecin

Un bucureștean în vârstă de 71 de ani a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce și-a lăsat gunoiul la poarta unui vecin, în nenumărate rânduri.

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, locuitor al Sectorului 6, a început să își lase gunoiul la poarta unui vecin. Într-o zi, Poliția a surprins momentul în care bărbatul descărca resturile din portbagajul mașinii și le arunca în poarta unei familii de pe strada Drenajului. Ulterior, urmărind camerele de supraveghere, oamenii legii au luat în vizor și momentul în care pensionarul depozita mai mulți saci în același loc, dar și un fotoliu.

După ce s-a aflat cine este bărbatul, oamenii legii l-au sancționat contravențional cu două amenzi, în valoare de 10.000 de lei.

„Un bărbat în vârstă de 71, din Sectorul 6, și-a făcut un obicei din a-și abandona gunoiul în poarta unei familii de pe strada Drenajului, tot din Sectorul 6. Polițiștii locali l-au depistat în mod repetat în timp ce descărca deșeurile din portbagajul mașinii și le arunca exact în același loc. Mai întâi, camerele de supraveghere l-au surprins descărcând mai mulți saci cu materiale plastice și de carton. Apoi, în altă zi, a venit și a lăsat un fotoliu. După stabilirea identității, oamenii legii l-au sancționat contravențional cu două amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă.

De la începutul anului 2022, în Sectorul 6, peste 200 de persoane au fost prinse de către Poliția Locală în timp ce aruncau gunoaie pe spațiul public.

Sursă foto: Shutterstock

VEZI ȘI: Viralele anului 2022 de pe TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni