• PRO TV
  • Cât de mult a crescut fiica lui Beyonce! Blue Ivy, surprinsă la un meci de baschet cu tatăl ei

Cât de mult a crescut fiica lui Beyonce! Blue Ivy, surprinsă la un meci de baschet cu tatăl ei

Cât de mult a crescut fiica lui Beyonce! Blue Ivy, surprinsă la un meci de baschet cu tatăl ei

Încă de dinainte să se nască, fiica lui lui Beyonce și a lui Jay-Z a fost numită "cel mai faimos copil din lume" de către revista Times. Acum, la 10 ani, Blue Ivy are lumea la picioare. 

Blue Ivy e un copil fenomen și se poate lăuda cu numeroase performanțe. La doar 9 ani, fiica lui Beyonce a câștigat primul ei Grammy pentru “cel mai bun videoclip muzical”. Puștoaica este a doua cea mai tânără persoană care are în palmares râvnitul trofeu. 

Spre deosebire de frații ei, gemenii Rumi și Sir, Blue Ivy a fost de mică în lumina reflectoarelor și chiar a apărut pe covorul roșu de mai multe ori, alături de faimoasa ei mamă. 

Recent, Blue Ivy a participat cu tatăl ei la un meci de baschet, acolo unde au fost protagoniștii unui moment viral.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Poorten (@jice.jpeg)

La un moment dat, camerele i-au luat în vizor, iar Jay-Z și-a îmbrățișat fiica și a pupat-o. Puștoaica a părut ușor stânjenită și i-ar fi spus tatălui ei că-i strică părul. Clipul amuzant s-a viralizat rapid pe platformele de socializare.

Fashionistă de mică, Blue Ivy a impresionat cu look-ul ei. Fata a purtat o ținută all-black, o geacă de piele și Nike-uri în picioare. Coafura și cerceii rotunzi și mari le-au amintit internauților de Beyonce în tinerețe.În imaginile suprinse de fotografi, Blue Ivy seamănă leit cu mama sa. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni