• PRO TV
  • Raluca Lăzăruț, probleme cu hackerii care i-au preluat contul de Instagram. Mesajele primite de fani

Raluca Lăzăruț, probleme cu hackerii care i-au preluat contul de Instagram. Mesajele primite de fani

Raluca Lăzăruț, probleme cu hackerii care i-au preluat contul de Instagram. Mesajele primite de fani

Raluca Lăzăruț, care trăiește în America din 2014, a fost victima hackerilor online. Fosta prezentatoare TV a pierdut controlul contului de Instagram, iar pirații digiali au postat în locul ei mesaje care încercau să atragă oamenii să facă tranzacții cu active digitale.

Fosta prezentatoare TV și-a anunțat fanii că a preluat controlul asupra contului ei de Instagram, după cinci zile în care acesta a fost la discreția unor persoane care încercau să escrocheze internauții care îi urmăresc activitatea online. 

Mi-am recuperat contul. Îmi cer scuze pentru toate postările spam desprea bitcoin pe care a trebuit să le îndurați zilele astea. Și nu, nu m-am îmbogățit peste noapte și încă sunt fan BMW”, a scris vedeta pe Instagram.

Vreme de cinci zile, persoane necunoscute au preluat controlul asupra contului de Instagram și au dat de înțeles urmăritorilor ei că a făcut profit în urma tranzacționării unor criptomonede. Cei care o urmăresc online au putut fi influențați de mesajele escrocilor, investindu-și economiile în scheme piramidale cu câștig incert.

Aproape am crezut că ne spui că ești miliardară acum. Mulțumesc lui Dumnezeu că ești tu”, i-a transmis o admiratoare.

Am raportat spamul de mai multe ori. I s-a întâmplat și unui prieten de-al meu”, a scris altcineva.

Raluca Lăzăruț s-a stabilit în SUA în urmă cu opt ani, unde a urmat o școală de actorie. Cursurile au ajutat-o să bifeze apariții în reclame și în seriale TV. Fosta prezentatoare de televiziune a renunțat la cariera din România pentru a-și urma iubitul peste Ocean. Între timp, Horațiu Boieriu i-a devenit soț. Au împreună o fetiță de doi ani și jumătate, pe nume Gemma.

Fotografii: @ralucalazarut

Vezi și VIDEO: Cum să te promovezi pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni