• PRO TV
  • A defilat în costum de baie pe o plajă superbă din Valencia. Corina Caragea, o nouă apariție fabuloasă

A defilat în costum de baie pe o plajă superbă din Valencia. Corina Caragea, o nouă apariție fabuloasă

A defilat în costum de baie pe o plajă superbă din Valencia. Corina Caragea, o nouă apariție fabuloasă

Corina Caragea a început vara cum nu se putea mai bine, cu o binemeritată vacanță. Prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a ales să se relaxeze câteva zile în Valencia, Spania. 

Corina Caragea și-a bucurat fanii cu noi imagini spectaculoase din ultima vacanță petrecută în Spania. Prezentatoarea a pozat într-un costum de baie animal print, pe plaja cu nisip fin Las Arenas din Valencia. Corina a postat la instastory un video în care defilează printre baldachine și palmieri, spre entuziasmul admiratorilor. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Fotografiile din vacanță au adunat mii de like-uri și comentarii de apreciere: 

„Ești cea mai sexy femeie și ai cel mai frumos corp”, „Frumoasă ca întotdeauna”, „Superbă”,„Arăți foarte bine. Felicitări și distracție maximă”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților. 



Fiind o împătimită a călătoriilor, Corina Caragea le împărtășește adesea și fanilor ei diverse informații utile. 

„Călătoriile sunt mai scumpe. Toate costurile au crescut cam cu 30%. Se simte la biletele de avion, la cazări, la mâncare, transport, șezlong, un suc, bilete la obiective turistice. Dar și numărul turiștilor a crescut. Sau așa pare. Cozi în aeroport, cozi la fiecare poartă de îmbarcare, cozi în magazine, aglomerație la Oceanografic, loc la restaurant prinzi dacă rezervi din timp, taxiurile trebuie să le vânezi, la fel o cursă neanulată pe aplicații de ride sharing. Ce mi se pare că a scăzut? Calitatea serviciilor, invers proporțional cu dorința turiștilor de a călători după doi ani de restricții si incertitudine”, a scris recent Corina pe contul ei de socializare. 

Sursă foto: Instagram/ Corina Caragea 


Vezi și: Secretul nespus a lui Johnny Depp!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni