• PRO TV
  • Numeroşi militari ruşi s-au îmbolnăvit după ce au mâncat cireşe din livezile din Melitopol

Numeroşi militari ruşi s-au îmbolnăvit după ce au mâncat cireşe din livezile din Melitopol

Numeroşi militari ruşi s-au îmbolnăvit după ce au mâncat cireşe din livezile din Melitopol

Îmbolnăviri în masă în rândul soldaților ruşi! Ucrainenii din teritoriile temporar ocupate rezistă invadatorilor prin toate mijloacele disponibile.

Astfel, numeroși militari ruși s-au îmbolnăvit după ce au mâncat cireșe din livezile aflate în jurul orașului Melitopol, susțin jurnaliștii ucraineni. Melitopol este situat în sud-estul Ucrainei, în apropiere de Marea Azov, și a fost capturat în primele zile ale invaziei.

Militarii ruși au fost otrăviți cu cireșe

Ucrainenii din teritoriile ocupate de forțele ruse folosesc toate mijloacele pe care le au la dispoziție pentru a-i sabota pe invadatori.

Fermierii ucraineni i-au otrăvit pe soldații ruși cu cireșe stropite. Aceștia s-au răzbunat pentru că li s-a furat recolta. Fructele fuseseră tratate cu insecticide, provocând „îmbolnăvirea în masă” a forțelor inamice.

Tactică de luptă

Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov a declarat că 99% dintre oamenii care rămân în Melitopol fac acum parte dintr-o mișcare de rezistență care vizează trupele ruse.

„Fermierii noștri le-au pregătit un alt cadou – cireșe dulci, proaspăt tratate, care au provocat o îmbolnăvire în masă în rândul rușilor care le-au furat de la ei. Și acesta este un alt fel de mișcare partizană, de rezistență, care există astăzi pe teritoriul Melitopolului. Nu ar trebui să furați nimic de la noi, totul a fost realizat prin munca grea a fermierilor noștri”, a spus  Ivan Fedorov.

Edilul a spus că acesta este "un alt tip de mișcare partizană".

Foto Imago

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni