• PRO TV
  • Corina Dănilă, emoții mari pentru fiica sa! Rianna a dat prima probă de Bacalaureat

Corina Dănilă, emoții mari pentru fiica sa! Rianna a dat prima probă de Bacalaureat

Corina Dănilă, emoții mari pentru fiica sa! Rianna a dat prima probă de Bacalaureat

Au început probele examenului de Bacalaureat! Corina Dănilă a avut mari emoții pentru fiica sa, Rianna, care și-a arătat cunoștințele la limba și literatura română.

Bacalaureatul este considerat cel mai important examen din viața unei persoane. Astăzi a avut loc prima probă, cea la limba și literatura, unde elevii și-au arătat cunoștințele. Printre aceștia se numără și Rianna, fiica Corinei Dănilă, care a fost extrem de emoționată, dar bine-pregătită. Tânăra în vârstă de 18 ani s-a pregătit din timp pentru această etapă decisivă din viața ei. 

„Rianna este un om bun, este empatică, iubeşte oamenii, vrea să ajute şi atunci când îi stă în putere o face. În rest… e mult mai analitică decât mine. Şi este ambiţioasă ca mine. Din păcate, ieşim rar împreună. Preferăm să ne petrecem acasă timpul liber pe care îl avem. Stăm în grădină şi purtăm discuţiile noastre. Împreună mergem şi la teatru. Rianna are timpul liber destul de limitat pentru că se pregăteşte pentru Bacalaureat', a spus prezentatoarea TV pentru tvmania.ro. 

Corina Dănilă a explicat faptul că există momente în care se deconectează de la viața sa de zi cu zi pentru a se bucura de câteva clipe de liniște, departe de tehnologie.

„Încerc să-mi fac timp doar pentru mine măcar o dată pe săptămână. Îmi închid telefonul şi îi anunţ pe cei dragi că pentru o oră-două nu voi răspunde. Fac diverse proceduri pe lângă tratamentul principal, de vitiligo', a declarat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook/Corina Dănilă

VEZI ȘI: Motivul paraliziei lui Justin Bieber
Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni