• PRO TV
  • Inna, într-o costumație interzisă minorilor. Reacția lui Deliric: “Aoleu”

Inna, într-o costumație interzisă minorilor. Reacția lui Deliric: “Aoleu”

Inna, într-o costumație interzisă minorilor. Reacția lui Deliric: “Aoleu”

Inna face senzație pe rețelele de socializare într-un body negru din latex, pe care l-a purtat la o ședință foto incendiară.

Cântăreața a schimbat mai multe ținute, toate la fel de sexy. Iubitul ei nu a rămas indiferent: “Aoleu” – a fost reacția lui Deliric când a văzut imaginile cu Inna pe Instagram.

Cu un machiaj cat eye, cu părul coafat cu un vibe retro și cu un body de latex decoltat și cu decupaje laterale, Inna a aprins imaginația fanilor.

“Superbă!”, “Hot”, “Femeia fatală” – sunt doat câteva din miile de complimente pe care Inna le-a primit de la fani.

De curând, artista și-a încântat admiratorii cu imagini la fel de hot din vacanța sa din Ibiza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Inna a dezvăluit mai demult, într-un interviu pentru Vorbește lumea, că îi place să experimenteze cu look-ul ei, iar din punct de vedere vestimentar preferă hainele comode.

“Îmi place să schimb în fiecare zi ceva la mine, îmi place să experimentez ceva. Îmi place să port foarte mult negru și să mă simt foarte comod.  Stau desculță și îmi iau o pereche de pantaloni largi, un tricou”, a spus artista.

Inna se machiază singură de câte ori are ocazia. “Mă machiez singură, nu știu foarte multe tipuri de machiaj, îl știu pe cel cu care îmi stă cel mai bine”.

Deși e cea mai de succes cântăreață din România, Inna nu fuge de treburile gospodărești. “Am o locuință la Barcelona unde numai eu dau cu aspiratorul, îmi place și să spăl vase, chiar și să curăț baia”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni