• PRO TV
  • Cine sunt părinții lui David Popovici, cei care l-au sprijinit pentru performanță?

Cine sunt părinții lui David Popovici, cei care l-au sprijinit pentru performanță?

Cine sunt părinții lui David Popovici, cei care l-au sprijinit pentru performanță?

David Popovici a afirmat în interviuri că a ajuns la performanță datorită sprijinului primit în familie și educației sănătoase date de părinți.   

Georgeta şi Mihai Popovici sunt părinţii lui David și au făcut mereu tot posibilul pentru a-i oferi fiului lor condiţii ideale pentru sportul de performanţă.
 
Astfel, mama lui David Popovici lucrează în domeniul asistenței sociale, dar a urmat un curs de ofiţer antidoping, curs avizat de Agenția Națională pentru calificări și a învățat și cu alte ocazii despre cum să îl ajute în toate modurile. David își ia micul la 4:30 dimineaţa în pat, cu ochii închişi, ca să se mai odihnească puțin. Are primul antrenament la 6:30 și respectă un program foarte strict.  



„Mama lui David a făcut și cursul de ofițer control doping, doar ca să cunoască procedurile, să poată să prevină orice eroare în procesul de pregătire. Dacă ar vrea, ar putea participa la controalele ANAD, la recoltări, dar nu în natație sau la clubul Dinamo, unde activează fiul său", a declarat pentru gsp.ro Gabriela Andreiașu, director general ANAD.

Mihai Popovici, tatăl lui David, a terminat ASE şi lucrează în vânzări. În plus, este persoana care supraveghează îndeaproape suplimentele luate de fiul său, dar și orice mică problemă medicală apărută. 

"Pe lângă faptul că vorbeau cu medicul de la club, fie veneau la noi, fie ne cereau sfaturi prin mail, interesându-se dacă e vreo problemă cu vreun medicament, dacă suplimentele puteau fi analizate sau dacă au certificate".
 
Dacă David avea vreo problemă medicală obișnuită, dacă era răcit, de exemplu, se interesau la noi pentru orice medicament simplu. Căutau pe platforma noastră, dar apoi ne cereau și nouă confirmarea că era corect ce citiseră.

Țineam legătura chiar și noaptea, când David concura foarte departe. Părinții îi erau alături, iar tatăl ne scria și ne întreba, nu doar pentru fiul lor, dar uneori și pentru alți colegi de-ai lui.

Știau că le răspundem foarte repede, așa cum facem pentru toți sportivii. David și părinții săi sunt chiar un exemplu, sunt extrem de atenți și de disciplinați cu tot ce înseamnă o carieră profesionistă", a mai spus directorul general ANAD pentru GSP.




FOTO:

MIHAI POPOVICI FACEBOOK

DAVID POPOVICI INSTAGRAM

GETTY

Vezi și: Trucuri de editing pentru TikTok:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni