• PRO TV
  • (P) Ce șeminee să alegi pentru a crea un spațiu cozy și relaxant în locuința ta? Află acum

(P) Ce șeminee să alegi pentru a crea un spațiu cozy și relaxant în locuința ta? Află acum

(P) Ce șeminee să alegi pentru a crea un spațiu cozy și relaxant în locuința ta? Află acum

Clasicele seminee nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare. Sunt preferatele designerilor, pentru că reușesc să pună în scenă o atmosferă feerică, fără cel mai mic efort. Toată lumea le iubește, nu e de mirare, mai ales că îmbină perfect rolul estetic cu cel funcțional, indiferent de spațiu sau tip de locuință.

Datorită noilor tehnologii, șemineele aduc astăzi și mai mult confort în locuințe, sunt mai ușor de montat și de întreținut, consumă mai puțin și vin la pachet cu și mai multe avantaje. Iată ce seminee merită atenția ta!

 Pentru o ambianță relaxantă, fără coș de fum: alege un șemineu pe gaz, de ultimă generație

Una dintre cele mai populare alegeri este reprezentată de șemineul pe gaz. Motivul? Instalarea extrem de simplă! Este o alternativă perfectă a semineelor pe lemne, pentru că nu necesită coș de fum. Un astfel de șemineu se poate folosi printr-o simplă apăsare de buton, pentru că vine la pachet cu o telecomandă. Poți seta intensitatea focului în interiorul șemineului, și nu mai e nevoie de niciun efort în acest sens. Cele mai moderne seminee pe gaz încorporează un sistem de siguranță prin ionizare, prin care se asigură combustia gazului, în situațiile în care nu există suficient aer în interiorul focarului. Vei obține o ambianță relaxantă!

Pentru o atmosferă feerică, într-o casă deja construită: alege un șemineu electric, ultra-modern

Șemineul electric reprezintă cea mai simplă și mai rapidă metodă de a pune în scenă o atmosferă feerică, într-o casă deja construită. La fel de popular este și în rândul proprietarilor de apartamente, pentu că nu necesită nici acesta implementarea unui coș de fum. Cele mai noi seminee electrice imită perfect flăcările, arderea lemnului și buștenii, și garantează o atmosferă călduroasă, feerică, inspirată din basme. Prin câteva setări de pe telecomandă, poți controla culoarea flăcării, intensitatea focului și chiar sunetul pe care îl emană acest sistem de încălzire de nouă generație. Ai chiar și opțiuni de personalizare, merită!

Pentru un decor deosebit, fără să impactezi negativ mediul înconjurător: alege un șemineu cu bioetanol

Șemineele cu bioetanol ultra-moderne au câștigat destul teren în ultimii ani, odată cu responsabilizarea proprietarilor de locuințe, care au conștientizat că pot lua măsuri pentru a diminua poluarea. Aceste seminee funcționează pe bază de etanol sau bioetanol, responsabil pentru formarea și degajarea căldurii. Acest tip de șemineu te scapă de coș de fum, de funingine și cenușă, precum și de eforturile de întreținere. În plus, te ajută să protejezi mediul înconjurător și să te implici activ în combaterea poluării, în cel mai simplu mod: prin alegerile tale. Inclusiv șemineele cu bioetanol se pot personaliza 100%, după preferințe.

Poți opta și pentru noile seminee pe lemne. Vezi oferta celor de la Seminee-expert.ro

Nici clasicele seminee pe lemne nu și-au pierdut locul în topul preferințelor utilizatorilor. Sunt extrem de populare și astăzi, datorită modului în care îmbină funcționalitatea cu aspectul estetic. 

Dacă vrei să cumperi un șemineu calitativ, care să îți reducă – până la 50% - costurile pentru încălzire, colaborează cu cei de la Seminee-Expert.ro. Vin în întâmpinarea ta cu cele mai bune oferte la o gamă premium de seminee, 100% personalizabila ca design, și extrem de eficientă. Vei obține cel mai înalt grad de autonomie, randament și eficiență termică și vei pune în scenă un decor cozy, intim, relaxat și plăcut.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni