• PRO TV
  • Smiley, despre discuțiile aprinse de la Vocea României: „Sunt prietenești”

Smiley, despre discuțiile aprinse de la Vocea României: „Sunt prietenești”

Smiley, despre discuțiile aprinse de la Vocea României: „Sunt prietenești”

Smiley a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat cum se desfășoară lucrurile în platoul emisiunii Vocea României. Iată cu cine a avut cele mai multe discuții contradictorii!

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta nu doar că are o carieră impresionantă în industria muzicală, ci a reușit să câștige simpatia publicului larg și grație proiectelor sale TV. El este antrenor la Vocea României și acest sezon, lucru care nu îi oferă decât motive de bucurie. Recent, muzicianul a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Mai mult decât atât, Smiley a spus clar cu cine a avut cele mai multe discuții aprinse, pe parcursul competiției de la ProTV.

Smiley este un antrenor hotărât, care știe ce își dorește de la concurenți și alături de care luptă până la final. Se pare că mai există și alții cu devotamentul său, motiv pentru care uneori apar discuții aprinse. Se pare că Tudor Chirilă este principalul om cu care artistul se contrazice. Deși neașteptat, și Irina Rimes i-a dat câteva bătăi de cap celebrului muzician, grație ambiției sale. Cu toate acestea, Smiley este conștient că „certurile” pleacă din prietenie și din dorința de câștig. 

„Cu Tudor mai ai discuții aprinse, dar și cu Irina. Da, da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și „certurile' asta sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină”, a spus el pentru ego.ro.

Artistul a subliniat faptul că atât Tudor, cât și Irina, sunt oameni darnici, care își doresc să creeze noua generație de muzicieni. Smiley a mai punctat și că o apreciază foarte mult pe Theo Rose, pentru talentul și munca sa, deși face parte din noii cântăreți ai României.

„Îl știu și pe Tudor, o știu și pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce știm și ne dorim ca generațiile care vin să beneficieze de ceea ce am învățat noi, așa, pur și simplu. Trebuie să ducă lucrurile mai departe. Muzica românească trebuie să devină din ce în ce mai valoroasă, trebuie să depășească granițele României și să avem artiști din ce în ce mai mulți. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generația următoare și cred că e o voce valoroasă a generației ei', a mai spus el pentru sursa menționată.

VEZI ȘI: Cea mai scumpă casă din lume


Sursă foto: Smiley/Facebook, Vocea României/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni