• PRO TV
  • Rudy Giuliani, lovit de un muncitor nervos pe scoaterea dreptului de avort din Constituţia americană

Rudy Giuliani, lovit de un muncitor nervos pe scoaterea dreptului de avort din Constituţia americană

Rudy Giuliani, lovit de un muncitor nervos pe scoaterea dreptului de avort din Constituţia americană

Violenţele stârnite de anularea deciziei din procesul Roe v. Wade iau amploare. Fostul primar al New Yorkului a căzut victimă unui lucrător dintr-un supermarket.

Hotărârea Curţii Supreme a Statelor Unite face victime şi în rândul politicienilor. Potrivit publicaţiei „The New York Post“, fostul primar al New Yorkului, Rudy Giuliani, a fost pălmuit de un muncitor de la ShopRite din Staten Island. Totul s-a petrecut duminică, în timp ce seniorul Giuliani îi făcea campanie fiului său, Andrew Giuliani. Lovitura l-a dezechilibrat pe politicianul în vârstă de 78 de ani. 

Giuliani a declarat că tocmai ieșea din magazinul de pe Veteran’s Road și că era întâmpinat de o grămadă de suporteri, când a fost lovit brusc din spate - un incident surprins pe un film de supraveghere obținut de „The New York Post“.

Deodată, simt acest «Bam!» pe spate“, a spus Giuliani. „Nu știu dacă m-au ajutat să nu cad, că aproape că am căzut, dar nu am făcut-o. Simţeam o durere uriașă în spate și mă gândeam, ce să fie – nici măcar nu știam ce este. Deodată, l-am auzit pe tipul ăsta strigând: «Ești un nenorocit», apoi s-a îndepărtat ca să nu-l poată prinde nimeni. Și spunea: «Tu, ești unul dintre oamenii care vor ucide femei. O să ucizi femei. Tu și prietenul tău nenorocit (Donald Trump, n.r.) vei ucide femei». Apoi începea să strige tot felul de blesteme, și din când în când, mai spunea chestia aceea cu femeile. «Voi credeți că salvați bebeluși, dar veți ucide femei»“, a detaliat Giuliani despre agresorul său.

Giuliani, avocatul fostului președinte Donald Trump, spune că, dacă ar fi căzut la pământ, probabil şi-ar fi spart capul, căci a resimţit lovitura „ca pe o împuşcătură“.

La rândul său, Andrew Giuliani a dat şi el o declaraţie despre tatăl său: „Se simte bine. Dar e trist să vezi cum cel mai mare luptător al new-yorkezilor cu crima organizată, «primarul Americii», este atacat. De vină e stânga politică, pentru că încurajează violența. Este o nebunie!“.

FOTO: Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni