• PRO TV
  • O nuntă atipică! Au înlocuit „Valsul Mirilor” cu un dans pe ritmuri latine

O nuntă atipică! Au înlocuit „Valsul Mirilor” cu un dans pe ritmuri latine

O nuntă atipică! Au înlocuit „Valsul Mirilor” cu un dans pe ritmuri latine

Doi proaspăt-căsătoriți au decis să fie originali și să nu respecte stereotipurile clasice ale nunților. Iată cum s-au afișat în fața invitaților!

Nunțile reprezintă un moment unic în viața fiecărei persoane! Din acest motiv, oricine poate alege dacă respectă sau nu tradițiile impuse de colectivitate. Dacă în rândul generațiilor trecute oficializarea relației venea la pachet cu o rochie albă, pantofi cu toc și muzică lentă, în rândul tinerilor lucrurile au luat o altă direcție. Se pare că tot mai multe viitoare familii aleg să își celebreze marele „DA” în moduri autentice.

Un bărbat și o femeie, ambii pregătiți să se distreze pe cinste la petrecerea de nuntă, au ales să organizeze totul după bunul lor plac. Astfel, mireasa a purtat o rochie lungă, în nuanțe de vișiniu, ochelari de soare și teniși, iar mirele a optat pentru un costum clasic. Ambii au dansat și au făcut atmosferă, pe ritmuri latine, la intrarea în sala special amenajată.
 

@clarencehousevenues #viral #foryou #weddingtiktok #wedding #clarencehousevenues #weddings #fyp ♬ original sound - Clarence House Venues


După ce imaginile au devenit virale, mai mulți internauți și-au arătat aprecierea pentru modul inedit în care tinerii îndrăgostiți au deschis cel mai important eveniment din viața lor.

„Dacă nunta mea nu o să arate așa, nu mă mai mărit!”, a scris o fată pe TikTok.

Sursă foto: Captură ecran TikTok/Clarence House Venues

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni