• PRO TV
  • (P) Te cheamă vara la un cappuccino!

(P) Te cheamă vara la un cappuccino!

(P) Te cheamă vara la un cappuccino!

Da, așa-i, vara aceasta te invită la un cappuccino. Dacă nu ai auzit chemarea ei încă, deschide-ți simțurile și, mai ales, inima. Astfel, vei putea răspunde la toate invitațiile și chemările pe care ți le lansează vara. 

Nu amâna, răspunde-le acum! Nu mâine, nu săptămâna viitoare, nu anul viitor. Trăiește conștient fiecare anotimp și savurează farmecul fiecăruia!

Acum este vremea să te bucuri din plin de vară. Să guști toate fructele, să te plimbi în natură, să mergi la munte sau la mare, să stai la povești cu prietenii și să visezi inspirată de un cappuccino.  

Să îți faci planuri, să gândești departe și liber. Să visezi la tot ce nu ai îndrăznit până acum să faci! 

Să fii curajoasă și originală, deschisă la nou, să răspunzi provocărilor. Să uiți pentru câteva momente de căldura de afară.

Și să vezi viața cu ochi dulci!

Poți asta. Încearcă să fii mai încrezătoare și mai optimistă! Să privești în jurul tău cu detașare, cu încântare, cu emoția pe care o simți atunci când urmează să savurezi ceva răcoros și dulce. Și toate dorințele ți se vor împlini. 

Dacă toate acestea îți par greu de realizat, poate că nu ai reușit să creezi cel mai potrivit cadru de relaxare.

Nu renunța acum, te ajutăm să te bucuri oricând ai nevoie de momente de pauză de la cotidian, care să te încarce cu bună dispoziție și energie, care să te răcorească în plină vară. Acceptă invitația de a savura un cappuccino La Festa Iced! Așa poți vedea viața cu ochi dulci! 

Și, pentru că este vară și te grăbești să te bucuri din plin de fiecare moment al acestui anotimp, prepară repede, doar cu apă rece și câteva cuburi de gheață, noile sortimente La Festa Iced Cappuccino și La Festa Iced Latte Macchiato.

Sortimentele La Festa Iced Cappuccino și La Festa Iced Latte Macchiato sunt produse savuroase, cu spumă bogată și delicioasă de lapte, alegerea perfectă pentru zilele călduroase de vară, gata de preparat într-o clipă. Da, cappucino cald care te încântă cu savoarea lui în fiecare zi, poate fi savurat acum și în varianta rece, ideală pentru o senzație de răcorire și împrospătare de care ai nevoie vara. 

Bucură-te din plin de viață, de vară, de toate momentele tale de relaxare cu noile La Festa Iced Cappuccino și La Festa Iced Latte Macchiato!

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni