• PRO TV
  • Câți bani a cheltuit un bărbat pentru a arăta precum un craniu uman

Câți bani a cheltuit un bărbat pentru a arăta precum un craniu uman

Câți bani a cheltuit un bărbat pentru a arăta precum un craniu uman

Sandro Dahlke este bărbatul din Brandenburg, Germania, cunoscut drept și „Mr Skullface”, care a investit o sumă uriașă de bani pentru a arăta precum un craniu uman. Iată câte intervenții are și cât au costat!

Sandro Dahlke a fost întotdeauna adeptul schimbărilor majore, atât la nivelul feței, cât și al corpului. Acesta are în prezent 40 de tatuaje, unele fiind chiar pe pielea din jurul ochilor. Ba mai mult decât atât, „Mr. Skullface” a apelat inclusiv la piercing-uri și tăieturi pentru a fi complet diferit de restul oamenilor.

Astfel, creatorul de conținut și-a îndepărtat urechile, și-a despicat limba, și-a implantat 6 bile în cap și are, în prezent, 13 piercing-uri. Pentru a arăta ca un craniu uman, bărbatul ar fi cheltuit peste 9.200 de euro. 

@mr.skullface666 repost #ichbineinechterteufel #mrskullface666 #Phsycho666 #bodymods #666 #implantat #tattooed #inkedface #implants #freak #teufel #irre ♬ Originalton - Mr.SkullFace666


Acestea nu au fost singurele intervenții la care a apelat! El a recunoscut că are patru implanturi transdermice pe frunte, pe mâna stângă și-a făcut, din silicon, un păianjen, iar pe cea dreaptă un cal.

Bărbatul a fost acuzat de nenumărate ori că ar activa în grupări sataniste, din cauza aspectului fizic. Totuși, el a atras și simpatia multor persoane, având pe TikTok 171.000 de aprecieri. 

Sursă foto: Sandro Dahlke/TikTok, Sandro Dahlke/Instagram

VEZI ȘI: Mâncarea neagră e noua fiță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni