• PRO TV
  • PRO TV anunță lansarea unui nou design vizual pentru site-ul stirileprotv.ro

PRO TV anunță lansarea unui nou design vizual pentru site-ul stirileprotv.ro

PRO TV anunță lansarea unui nou design vizual pentru site-ul stirileprotv.ro

De peste 20 de ani, Știrile PRO TV este cel mai urmărit program de știri de televiziune din România, în fiecare zi, audiențele confirmă încrederea telespectatorilor în calitatea informațiilor prezentate. 

Varianta digitală, site-ul stirileprotv.ro, reflectă pe larg tot ce se petrece în România, dar şi în lume. În fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete şi reportaje sunt la Ştirile PRO TV şi pe stirileprotv.ro, iar acum utilizatorii site-ului se pot bucura de o experiență vizuală îmbunătățită.

Conform ultimului raport realizat de Reuters Institute și Universitatea Oxford despre presa din România, peste 70% din români au încredere în PRO TV și aproape două treimi din aceștia se uită cel puțin o dată pe săptămână la postul de televiziune. Ediția digitală a știrilor, stirileprotv.ro, este accesată de  consumatorii de știri online de cel puțin trei ori pe săptămână.

Dezvoltarea site-ului are ca principal element de focus zona de video și, mai ales, PREMIUM VIDEO. Această concentrare a conținutului este pusă în valoare și de noul lay-out în care sunt evidențiate cele opt emisiuni exclusiv digitale, care acoperă multe nișe de interes pentru cititori.

PRO TV anunță implementarea unui nou design vizual care aduce îmbunătățiri semnificative. Accentul este pus pe imagine – video și fotografii, spațiile alocate acestora fiind mărite atât în prima pagină, cât și în articole. De asemenea, bara de social media permite share-uirea rapidă către prieteni sau pagini a articolelor direct cu link sau pe Facebook, Whatsapp, Telegram, Twitter.

Odată cu noile modificări, secțiunile site-ului au fost reorganizate, astfel încât să fie mai ușor accesibile în funcție de natura conțintului. Informații detaliate despre vreme și prognoze pentru cele mai importante localități din țară sunt disponibile în secțiunea vremea.stirileprotv.ro, iar horoscopul este mult mai vizibil și poate fi accesat pe fiecare zodie în parte, direct din prima pagină. 

Jurnalele de știri PRO TV, dar și cele mai importante subiecte pot fi urmărite LIVE indiferent de locul în care se întâmpla, fie că vorbim de România sau orice alt colţ de lume. În plus, pe site sunt disponibile în orice moment înregistrările emisiunilor România, te iubesc!, Inspectorul PRO, iLike IT, dar și emisiunile exclusiv digitale – Doctor de bine, iBani, Conectat la România, Viitor cu clasă, ePlan și nu în ultimul rând Interviurile stirileprotv.ro. 

Modificările au fost realizate ca urmare a unor studii importante ale comportamentului de citire pe site, precum și a testării pe baza unui eșantion important. Rezultatele testului arată o creștere a timpului mediu petrecut pe site și o viteză de încărcare mult mai bună. În baza acestor studii, vor urma și upgrade-uri ale aplicației de mobil Stirile PRO TV – Android și iOS – pentru alinierea grafică a acesteia cu noul design al variantelor desktop și mobil.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante informații din România și nu numai, accesați stirileprotv.ro in fiecare zi!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni