• PRO TV
  • În plin război cu Ucraina, Vladimir Putin ar putea deveni iar tată

În plin război cu Ucraina, Vladimir Putin ar putea deveni iar tată

În plin război cu Ucraina, Vladimir Putin ar putea deveni iar tată

Pare că zvonul sarcinii Alinei Kabaeva se confirmă. Fosta gimnastă ar fi pe punctul de a naște

Canalul rusesc Telegram General SVR informează că actuala parteneră de viață a liderului de la Kremlin, fosta campioană olimpică și mondială la gimnastică ritmică Alina Kabaeva, este însărcinată cu o fetiță.

„Dragi abonați și vizitatori ai canalului, tocmai am primit vestea! Am scris deja că Alina Kabaeva, partenera președintelui Rusiei, este însărcinată, iar ieri a devenit cunoscut că va avea o fetiță“, a scris canalul de Telegram, așa-numita „voce“ a Kremlinului.

Informația a fost preluată de publicația elvețiană „Blick“, care comentează faptul că Vladimir Putin n-ar fi fost prea încântat de această nouă sarcină a iubitei sale, căreia i-ar fi cerut, ințial, să avorteze. Întreaga discuție ar fi provocat tensiuni între cei doi, dar Alina a mers mai departe cu sarcina.

„Am deja destui copii, și am făcut destule fiice acum mult timp“, ar fi spus Vladimir Putin la aflarea veștii că va fi din nou tată la 69 de ani. Și asta după ce Alina Kabaeva i-a născut, în 2015, un copil într-o clinică din Elveția, iar după alți patru ani, o pereche de gemeni.

Pe lângă acești trei copii născuți, pare-se, în afara căsătoriei, președintele rus mai are și două fete ajunse la vârsta maturității: pe Maria, care are 37 de ani și este medic endocrinolog, şi pe Ekaterina, de 35 de ani, preocupată de afaceri, ambele născute în timpul mariajului său cu Liudmila Putina (1983-2014).

De bună seamă, însă, Alina Kabaeva, acum în vârstă de 39 de ani, nu va mai naște și de această data în Elveția, după ce a fost declarată persona non grata. Cum ultimele informații despre fosta gimnastă sunt legate de cumpărarea a două proprietăți în Turcia, una la Istanbul, iar alta pe litoralul turcesc, nu e exclus ca aceasta să nască într-o clinica private din Asia Mică.

FOTO: Profimedia, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni