• PRO TV
  • Adela Popescu și-a sărbătorit fiul cel mic. Adrian a împlinit un an

Adela Popescu și-a sărbătorit fiul cel mic. Adrian a împlinit un an

Adela Popescu și-a sărbătorit fiul cel mic. Adrian a împlinit un an

A trecut un an de când Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea băiețel, pe Adrian. 

Pe 11 iulie 2021, într-o zi de duminică, Adela Popescu l-a adus pe lume pe Adrian, cel de-al treilea băiețel al prezentatoarei TV și al lui Radu Vâlcan. 

“Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvănii de frățiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, că și de dată asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă”, scria Adela Popescu imediat după nașterea celui de-al treilea copil.

Timpul a trecut repede, iar Adrian a împlinit deja un an. Adela și soțul ei au ținut să marcheze această zi specială cu o reuniune de familie. 

Adela a petrecut alături de soțul ei, dar și de nașa micuțului, închinând un pahar de șampanie. Adela i-a transmis un mesaj tatălui copilului, printr-o postare emoționantă: “Așa-i că nici tu nu îți dorești nimic mai mult decât să ne fie puii fericiți și sănătoși?”. 

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni