• PRO TV
  • Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, în lacrimi la Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, în lacrimi la Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, în lacrimi la Anamaria Prodan. Ce s-a întâmplat

Anamaria Prodan susține că Luca a venit plângând la ea în momentul în care a aflat că tatăul său are o relație cu o altă femeie. Iată declarațiile!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format un cuplu extrem de frumos, iar împreună au crescut patru copii: Sarah și Rebeca, fiicele impresarei din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, Luca, fiul pe care antrenorul îl are din fostul lui mariaj, și Bebeto, băiatul pe care cele două vedete îl au împreună. Fiica Ionelei Prodan și Reghe s-au despărțit în urmă cu aproape un an, atunci când antrenorul a început o adevărată idilă cu Corina Caciuc. 

Recent, impresara a povestit cum a reacționat Luca în momentul în care a aflat că tatăl lui se află într-o relație cu o altă femeie. Potrivit acesteia, băiatul în vârstă de 21 de ani ar fi venit plângând la Anamaria Prodan, care i-a oferit atenția, afecțiunea și înțelegerea de care avea nevoie.

„Băiatul meu cel mare, povestirile băiatului meu cel mare, care a venit acasă prima dată plângând. Și care abia l-a iertat. Și el și Bebe și copiii abia l-au iertat. Dacă el e cum bate vântul… S-a dus exact tras de curent. Toată lumea a încercat să-l tragă din vârtej, iar el mai tare se trăgea în vârtej”, a declarat ea pe rețelele de socializare.

În acest moment, Luca are o relație foarte bună atât cu tatăl său, cât și cu Corina Caciuc. Reghe și iubita lui au devenit părinți în luna mai, când bruneta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni