• PRO TV
  • A murit mama cântărețului Raoul. “Sunt mai sărac ca niciodată”

A murit mama cântărețului Raoul. “Sunt mai sărac ca niciodată”

A murit mama cântărețului Raoul. “Sunt mai sărac ca niciodată”

Raoul trece prin clipe dificile, după ce mama lui a încetat din viață. Cântărețul a făcut anunțul trist pe rețelele sociale. 

Raoul era foarte atașat de mama și acest lucru îl experima și pe rețelele sociale. „Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moştenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru... îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi”, scria cântărețul în urmă cu ceva timp pe net. 

Iată că, din păcate, mama lui Raoul a murit, iar artistul a ținut să transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale. 

A PLECAT MAMA… Sunt mai sărac ca niciodată. Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale. Știu că pleci dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt. Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție mamă. Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci! TE IUBESC MAMĂ”, a fost mesajul lui Raoul de pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni