• PRO TV
  • Deschiderea unui spectaculos Wine Bar în centrul Bucureștiului. Cu ce lucruri inedite vine acesta

Deschiderea unui spectaculos Wine Bar în centrul Bucureștiului. Cu ce lucruri inedite vine acesta

Deschiderea unui spectaculos Wine Bar în centrul Bucureștiului. Cu ce lucruri inedite vine acesta

Wine Trips România este show-ul găzduit de PROTVPlus.ro și VOYO care te duce într-o călătorie spre universul vinurilor de poveste din România, dar și de peste hotare. De această dată, realizatorii emisiunii au descoperit o locație nouă, chiar în centrul Bucureștiului. 

Renumitul somelier Sergiu Nedelea și co-fondatorii Valentina Ciubotaru (Vasilescu) și Vlad Burian au deschis un spectaculos Wine Bar în centrul Capitalei, denumit „UVA Wine Shop & Bar”.

„Acest Wine Bar aduce ca noutate cea mai reprezentativă selecție de Fetească Neagră din România și faptul că promovăm vinurile românești, brandurile autohtone. Asta contează foarte mult”, spune Valentina Ciubotaru (Vasilescu). 

Localul va pune la dispoziția clienților posibilitatea de a organiza evenimente corporate, degustări și petreceri private. Oaspeții care vor să primească mai multe informații despre vinuri vor putea apela la doi somelieri, care sunt prezenți în permanență în locație.  

„Avem o echipă de somelieri pregătiți să-i învețe pe cei dornici și să le povestească cât mai multe din tainele vinului, astfel încât să devenim o familie mare”, a spus Vlad Burian. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai jos. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni