• PRO TV
  • „Atât de delicată”. Fanii Andreei Marin, fascinați de look-ul vedetei

„Atât de delicată”. Fanii Andreei Marin, fascinați de look-ul vedetei

„Atât de delicată”. Fanii Andreei Marin, fascinați de look-ul vedetei

Andreea Marin este una dintre cele mai elegante prezențe feminine din showbizul românesc. Vedeta își alege cu mare atenție ținutele cu care apare în public.

De data aceasta, Andreea Marin a postat câteva imagini din vacanța petrecută în Italia, pe malul Lacului Como. Prezentatoarea TV apare într-un cadru natural de vis, într-o rochie maro, cu ochelari de soare și cu pălărie. Ea și-a asortat ținuta cu o pereche de sandale fără toc și cu o geantă din pânză cu imprimeu. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)Fanii vedetei s-au întrecut în comentarii de apreciere și i-au cerut detalii despre accesoriile pe care le poartă. 

„Sublimă! Ești deosebit de frumoasă dragă Andreea!”;

„Andreea ,de unde ai cumpărat ochelarii ?Sunt foarte frumoși!;

„Atât de delicată, va ador!”, au fost doar câteva dintre mesajele urmăritorilor ei. 

Andreea Marin trece printr-o perioadă frumoasă a vieții sale și se declară o femeie și mamă împlinită. De aproape 6 ani, ea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Într-un interviu recent, ea a mărturisit că acum se află în relația ideală. 

„Nu știi niciodată ce va fi, dar știu că acum sunt bine. Sunt de aproape 6 ani cu partenerul meu de viață. Poate că și maturitatea își spune cuvântul, experiența de viață. Devii mult mai atent la nevoile celuilalt, mai tolerant. (...) Îmi place să fiu îmbrățișată, să mă simt protejată, să simt că partenerul meu de viață mă ajută, uneori fizic, uneori susținându-mă moral, și asta e bine în relația mea de astăzi, de aceea e ceea ce-mi doresc”, a spus Andreea Marin. 

Sursă foto: Instagram/ andreeamarinromania

Vezi și: Intrebarea Mesei Rotunde cu JOJO - „M-a gasit in baie, la 4 dimineata”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni