• PRO TV
  • Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său. Artistul ar putea risca până la 50 de ani de închisoare, dacă e găsit vinovat

Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său. Artistul ar putea risca până la 50 de ani de închisoare, dacă e găsit vinovat

Ricky Martin, acuzat de incest de nepotul său. Artistul ar putea risca până la 50 de ani de închisoare, dacă e găsit vinovat

Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani și ar putea risca până la 50 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat, scrie Daily Mail. Artistul ar fi avut o relație de șapte luni cu bărbatul în vârstă de 21 de ani, Dennis Yadiel Sanchez, timp în care ar fi fost extrem de violent și ar fi consumat droguri și alcool. Potrivit acuzațiilor, Martin a nu ar fi reacționat prea bine în momentul în care relația s-a încheiat.

Avocații cântărețului au negat acuzațiile și își pregătesc apărarea împotriva lui Sanchez, care ar fi fost denunțat recent de o femeie după ce ar fi hărțuit-o și „a amenințat-o că o să-i distrugă viața”. Echipa juridică a lui Martin a declarat pentru DailyMail.com că acuzatorul „se luptă cu probleme profunde de sănătate mintală” și a negat acuzațiile „dezgustătoare”.

Cântărețul a primit un ordin de restricție ca urmare a unui incident de violență domestică în Puerto Rico la începutul acestei luni, însă identitatea victimei a fost ascunsă.

Fratele lui Ricky, Eric Martin, a identificat presupusa victimă ca fiind nepotul cântăretului, Dennis Yadiel Sanchez, scrie publicația spaniolă Marca.

Martin este acuzat că „a exercitat atacuri fizice și psihologice” asupra lui Sanchez în timpul relației lor de șapte luni, care s-a încheiat cu aproximativ două luni în urmă.

Un reprezentant al lui Ricky Martin a numit anterior acuzațiile de abuz „complet false și fabricate” într-o declarație transmisă People la începutul acestei luni.

Cântărețul, care a fost văzut vineri pe platoul noului său show de la AppleTV+, este așteptat la tribunalul din Puerto Rico pe 21 iulie la proces.

Deși nu s-a făcut public numele acuzatorului, presa l-a numit pe Sanchez. Acesta ar fi depus un ordin de restricție împotriva cântăreței pe 1 iulie, în temeiul legii privind violența domestică în Puerto Rico.

Ordinul i-a interzis lui Martin să-l contacteze sau să-l sune pe petiționar, despre care se presupune că „se teme pentru siguranța lui”.

Potrivit plângerii depuse - care a fost revizuită de El Vocero, un ziar din Puerto Rico - Martin și Sanchez s-au despărțit în urmă cu două luni, după ce au avut o relație timp de 7 luni.

Sanchez a susținut că Martin nu a acceptat despărțirea și a fost văzut așteptând lângă casa lui de cel puțin trei ori.

Acesta ar mai fi spus că Martin „a consumat cantități mari de alcool și droguri”.

„Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată – și nu va fi niciodată – implicat în vreun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său”, a declarat vineri avocatul artistului.

„Ideea nu este doar neadevărată, ci este dezgustătoare. Cu toții sperăm ca acest om să primească ajutorul de care are atât de urgentă nevoie. Dar, mai presus de toate, așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins de îndată ce un judecător va examina faptele”, a mai spus avocatul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni