• PRO TV
  • Ricky Martin, primele declarații despre ordinul de restricție primit pentru abuz domestic

Ricky Martin, primele declarații despre ordinul de restricție primit pentru abuz domestic

Ricky Martin, primele declarații despre ordinul de restricție primit pentru abuz domestic

Ricky Martin este protagonistul unui scandal uriaș, provocat de un ordin de restricție primit pentru abuz domestic. Iată declarațiile acestuia despre întreaga situație!

Vestea conform căreia Ricky Martin a primit un ordin de restricție cauzat de abuz domestic i-a îngrijorat pe fani. Se pare că marele actor și cântăreț este implicat într-un adevărat scandal, după ce o persoană a depus o plângere în temeiul Legii de Prevenire și Intervenție a Abuzul Domestic din Puerto Rico. Autoritățile nu au dezvăluit numele celui sau celei care a făcut sesizarea, însă presa internațională susține că nu este vorba despre persoanele apropiate din viața artistului.

Reprezentanții lui Ricky Martin au negat acuzațiile. Aceștia susțin că informațiile pe baza cărora a fost făcut ordinul de restricție sunt „false” și „fabricate”.

Acuzațiile împotriva lui Ricky Martin care au dus la un ordin de protecție sunt complet false și fabricate. Suntem încrezători că atunci când faptele adevărate vor fi dovedite în această chestiune, clientul nostru Ricky Martin va fi pe deplin îndreptățit”, au declarat reprezentanții lui Ricky Martin pentru People.

Reclamantul nu a depus o plângere la Poliție cu privire la presupusul abuz domestic, ci s-a dus direct în instanță deoarece „se teme pentru propria siguranță”.

„Confirmăm că poliția din Puerto Rico este în proces de a depune un ordin de protecție, în conformitate cu Legea 54, emis împotriva domnului Enrique Martín”, a declarat poliția într-un comunicat, relatează Hindustan Times.

Sursă foto: Arhivă ProTV


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni