• PRO TV
  • Daniel Pavel și iubita lui, sărut pasional la piscină. Imagini din vacanța pe Coasta de Azur

Daniel Pavel și iubita lui, sărut pasional la piscină. Imagini din vacanța pe Coasta de Azur

Daniel Pavel și iubita lui, sărut pasional la piscină. Imagini din vacanța pe Coasta de Azur

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, se bucură de vacanță pe Coasta de Azur. Prezentatorul Survivor România și-a bucurat fanii cu câteva fotografii de cuplu în ipostaze romantice. 

Sunt împreună de peste jumătate de an, dar abia recent au vorbit despre relația lor. După ce au petrecut la festivalul SAGA și s-au plimbat prin locuri pitorești din România, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au plecat într-o vacanță pe Riviera Franceză. 

Daniel Pavel a postat câteva imagini din Cannes în care o sărută pe iubita lui, spre entuziasmul fanilor. 

„E ce trebuie!”, „Superbii!”, „Este adevărată vorba și iată că pe strada ta a răsărit soarele”, „Așteptăm nunta D-nul Dan, cu frumoasa parteneră!”, „Este ilegal sa fiti asa de dulci”, sunt doar câteva dintre mesajele admiratorilor. „Este un bărbat romantic, nu știu cât se vede asta din afară. E acel bărbat puternic, care știe să facă lucrurile ca un marinar veritabil”, a spus Ana Maria Pop într-un interviu pentru o emisiune TV. „Relația noastră a început undeva în toamnă, a pornit ca o prietenie de cunoaștere”, a dezvăluit Daniel Pavel. 

Aflat la o cină, Daniel Pavel și-a invitat iubita la dans, demonstrând că se pricepe foarte bine mai ales la stilul latino. 
 


Sursă foto: Instagram/ daniel.pavel.8

Vezi și: Cele mai tari idei de vacanta

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni