• PRO TV
  • Video viral: Putin, lăsat să aștepte la întâlnirea cu Erdogan

Video viral: Putin, lăsat să aștepte la întâlnirea cu Erdogan

Video viral: Putin, lăsat să aștepte la întâlnirea cu Erdogan

O înregistrare video a momentului în care președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit la Teheran cu omologul său turc a devenit virală pe rețelele de socializare. Tayyip Erdogan a sosit cu aproximativ un minut mai târziu, la conferința de presă, decât liderul de la Kremlin.

În acest timp, Vladimir Putin are un comportament care a stârnit amuzamentul internauților. Președintele Rusiei își împreunează mâinile, apoi începe să se bâțâie și să facă diverse grimase, aproape un minut, până când în sală apare Erdogan.

Unii au speculat că ar fi putut fi o reacție la o întâlnire din 2020 de la Moscova, în care Erdogan a așteptat mult mai mult timp, ca să intre în sala de discuții, încât s-a așezat pe scaun.

Și Angela Merkel a fost lăsată să aștepte patru ore și 15 minute la o întâlnire cu Putin în 2014, în timp ce Viktor Ianukovici, când era președinte al Ucrainei, a așteptat patru ore înainte de o discuție cu liderul rus.

Într-un alt video, în care vedem cum cei doi lideri își strâng mâinile, se aude vocea lui Putin care spune

„Stimate domnule Președinte, sunt tare bucuros să vă văd. Nu ne-am văzut de aproape un an”.

„Vorbim des la telefon”, a răspuns președintele turc. 

Unii jurnaliști ruși au ironizat teama lui Vladimir Putin de a nu contracta coronavirusul, publicând pe o pagină de Twitter o fotografie în care „introduc” faimoasa masă lungă de la Kremlin. Iar într-o altă imagine, adaugă o descriere amuzantă: „La întâlnirea dintre Putin și Ali Khamenei nu a existat o masă mare, în schimb au fost mai multe mici”

Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit marți la Teheran cu liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei.  

În timpul vizitei sale în Iran, Putin s-a întâlnit și cu președintele turc Tayyip Erdogan pentru a discuta despre un acord care ar relua exporturile de cereale ale Ucrainei, blocate acum de Rusia.

Sursă foto: Twitter, captura video

Vezi și: 
Cele mai tari idei de vacanta

 
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni