• PRO TV
  • Daria Kasatkina se teme pentru viața ei, după ce a recunoscut că are o iubită

Daria Kasatkina se teme pentru viața ei, după ce a recunoscut că are o iubită

Daria Kasatkina se teme pentru viața ei, după ce a recunoscut că are o iubită

În urmă cu doar câteva zile, în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat în mediul online jurnalistului Vitya Kravchenko, cea mai bună jucătoare din Rusia, Daria Kasatkina, a recunoscut că este lesbiană.

Sportiva, care este pe locul 12 mondial, a dezvăluit că în prezent se iubește cu o femeie și că i-a fost foarte greu să vorbească public despre acest lucru.

În cadrul aceluiași interviu, Daria Kasatkina și-a spus părerea și despre războiul pe care Rusia l-a început în Ucraina și care pare că nu se mai termină.

„Aș face orice pentru a opri războiul. Din păcate, este imposibil. Mă simt neputincioasă. Nu am nicio putere. Dar cine are? Europa nu poate face nimic. La ce te aștepți? Vreau să joc împotriva unor adversare care se pregătesc în aceleași condiții ca mine, care nu se gândesc la terenuri bombardate, care au locuințe la care să se retragă. Sportive care nu trebuie să sune și să se roage pe la diverse academii: «Hei, ne putem antrena și locui la voi?». Știu cât de important este să ai un loc unde să te întorci, indiferent de cât de slab ai jucat, dacă te-ai certat cu partenerul, dacă ai probleme... Acasă te regăsești mereu. Nu-mi pot imagina cum e să nu ai o casă, să te trezești că pur și simplu ți-a fost luată”, a spus jucătoarea de tenis în vârstă de 25 de ani.

După ce a dezvăluit că este lesbiană și a vorbit despre război, Daria Kasatkina a fost întrebată de Vitya Kravchenko dacă se teme pentru viața ei, din cauza acestui interviu și dacă îi este frică să se întoarcă în Rusia. „Da, m-am gândit”, a fost răspunsul ei, după care a început să plângă.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni