• PRO TV
  • Un model de costume de baie s-a fotografiat cu celulita la vedere. Mesajul transmis

Un model de costume de baie s-a fotografiat cu celulita la vedere. Mesajul transmis

Un model de costume de baie s-a fotografiat cu celulita la vedere. Mesajul transmis

Karina Irby este modelul și designerul de bikini care s-a fotografiat în costum de baie, fără să îi fie teamă de comentariile internauților. Ea a exclamat că celulita nu reprezintă un aspect al femeilor cu kilograme în plus!

Karina Irby este o femeie puternică și asumată, căreia nu îi este teamă să își arate formele pe rețelele de socializare. Aceasta s-a fotografiat în costum de baie, fără a edita imaginile, cu celulita la vedere. Mai mult decât atât, modelul a ținut să transmită un mesaj internauților, și anume „să ai celulită nu te face grasă!” 

Mai mult decât atât, modelul nu a ținut cont de comentariile internauților cu privire la greutatea ei corporală. Ba chiar mai mult decât atât, ea a scris și un mesaj cu privire la acest aspect.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru că sunteți îngrijorat de greutatea mea, voi răspunde mai târziu după ce termin cheeseburger-ul meu dublu”, a scris ea pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KARINA????IRBY (@karinairby)


Aceasta a mai ținut să adauge și faptul că a avea forme nu înseamnă neapărat că ai probleme cu greutatea sau că nu ești sănătoasă. 

„Poți avea kilograme în plus și să fii sănătos! A avea celulită și forme nu te îngrașă”, a mai scris ea.

Imaginea controversată a făcut în scurt timp mii de like-uri pe Instagram, semn că fanii sunt de acord cu părerea modelului de costume de baie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni