• PRO TV
  • Legenda boxului Mike Tyson este convins că va muri „foarte curând”: ”Data scadenței se apropie”- VIDEO

Legenda boxului Mike Tyson este convins că va muri „foarte curând”: ”Data scadenței se apropie”- VIDEO

Legenda boxului Mike Tyson este convins că va muri „foarte curând”: ”Data scadenței se apropie”- VIDEO

Ajuns la 56 de ani, Mike Tyson este convins că sfârșitul lui este aproape. Fostul campion mondial de box a făcut mai multe afirmaţii bizare în podcast-ul său, „Hotboxin’ with Mike Tyson”, ediţie la care invitat special a fost celebrul terapeut Sean McFarland, specializat în traume și dependență.

Premoniție șocantă

„Vom muri cu toții într-o zi, bineînțeles. Apoi, când mă privesc în oglindă, văd acele pete mici de pe fața mea și spun: WOW, sunt aproape! Data scadenței se apropie”, a declarat Mike Tyson.

Legendarul american a vorbit și despre bani, mai exact despre siguranța financiară care i-o oferă averea acumulată. Fostul mare campion a spus: „Banii nu înseamnă nimic pentru mine! Întotdeauna le spun oamenilor asta. Ei cred că banii îi vor face fericiți, dar nu au avut niciodată bani înainte. Când ai o mulțime de bani, nu te poți aștepta ca nimeni să te iubească. Cum să-ți mărturisesc dragostea mea când ai 500 de miliarde de dolari? Este falsul sentiment de siguranță. Crezi că nu se poate întâmpla nimic. Crezi că ești invincibil atunci când ai mulți bani, ceea ce nu este adevărat. De aceea spun mereu că banii sunt un fals sentiment de siguranță”.

Viața lui Mike Tyson

Mike Tyson a fost mereu un personaj controversat. Viața fostului pugilist a fost presărată cu multe momente șocante, incluzând două condamnări la închisoare, un tigru și o ureche mușcată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Cunoscutul sportiv american a avut o carieră fenomenală, dar viața privată a fost una de coșmar. Primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv, a ajuns de două ori la închisoare.

Mike Tyson a petrecut 3 ani la închisoare, după ce a fost condamnat pentru viol

În martie 1992, când era în vârful carierei sale în box, Mike Tyson a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru că a violat-o pe Desiree Washington. Victima avea doar 18 ani și era o fostă miss Black America. Infracțiunea s-a petrecut în iulie 1991, într-un hotel din orașul Indianapolis. Sportivul a fost eliberat în martie 1995, după ce a executat jumătate din pedeapsă. 

După această faptă îngrozitoare, fostul campion la categoria grea a revenit după gratii câțiva ani mai târziu. De această dată, Mike Tyson a fost condamnat la un an de închisoare după ce a atacat două femei.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni