• PRO TV
  • Nu există pantaloni cu o talie mai joasă de atât! Julia Fox, cel mai scandalos look de până acum

Nu există pantaloni cu o talie mai joasă de atât! Julia Fox, cel mai scandalos look de până acum

Nu există pantaloni cu o talie mai joasă de atât! Julia Fox, cel mai scandalos look de până acum

În cazul în care numele Julia Fox încă nu vă spune nimic, nu vă faceți griji: nu ați ratat aproape nimic. Julia a intrat în atenția paparazzilor după ce a avut o relație scurtă, dar intensă, cu rapperul Kenye West.

De atunci, actriței îi place să atragă atenția cu orice preț. Și cel mai des, o face prin ținutele ei vestimentare scandaloase. Aproape că nu are bluză care să îi acopere abdomenul :)

De data aceasta însă, vedeta a șocat cu look-ul ei. Julia a ieșit în oraș alături de o prietenă doar într-un sutien și o pereche de pantaloni bizari, cu o talie atât de joasă încât de abia îi acoperea zonele… esențiale.

Adevărul este că e greu ca Julia Fox să mai surprindă pe cineva după ce s-a dus la cumpărături îmbrăcată în lenjerie intimă cu cu o pereche de blugi înnodați pe post de geantă!

Julia Fox are 32 de ani și este mămica unui băiețel de un an, însă de al cărui tată s-a despărțit. Acum actrița își împarte timpul între fiul său și cariera pe care și-o construiește post Kanye West. Pentru că i-a plăcut atenția de care s-a bucurat în ultimele luni, Julia continuă să se facă remarcată prin prisma ținutelor sale incendiare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni