• PRO TV
  • Ce și-a cumpărat Smiley din primii bani câștigați: „Mi-am făcut damblaua”

Ce și-a cumpărat Smiley din primii bani câștigați: „Mi-am făcut damblaua”

Ce și-a cumpărat Smiley din primii bani câștigați: „Mi-am făcut damblaua”

Smiley a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre începuturile carierei sale. Iată ce și-a cumpărat artistul din primii bani câștigați!

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, având o carieră impresionantă în industria muzicală. Acesta s-a remarcat în spațiul public alături de trupa Simplu, iar ulterior a urmat o carieră solo, cu care a câștigat simpatia oamenilor. Recent, cântărețul a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre începuturile profesiei sale. Iată declarațiile!

Smiley a recunoscut faptul că nu a simțit lipsuri reale în copilărie și adolescență, deși s-a nsăcut într-o familie modestă, la bloc. Artistul a punctat că părinții lui au făcut tot posibilul pentru ca el să nu simtă neajunsurile.

„Sunt dintr-o familie normală, cu viață la bloc, însă niciodată nu ne-a lipsit ceva nici fizic, nici emoțional. Părinții noștri au condus atât de bine lucrurile în viețile noastre, încât chiar simțeam că avem de toate”, a declarat el pentru viva.ro.

Acesta a fost întrebat care a fost prima sa achiziție făcută. Fără să stea pe gânduri, Smiley a spus că și-a cumpărat o pereche de adidași originali, destul de scumpi, pe care la scurt timp i-a uitat în sala de antrenament. 

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit! Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a adăugat el pentru sursa citată.

Sursă foto: Smiley/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni