• PRO TV
  • Ce cadou de împăcare i-a făcut Florin Pastramă lui Brigitte. Valorează 112.000 euro

Ce cadou de împăcare i-a făcut Florin Pastramă lui Brigitte. Valorează 112.000 euro

Ce cadou de împăcare i-a făcut Florin Pastramă lui Brigitte. Valorează 112.000 euro

Florin și Brigitte Pastramă au trecut de cel mai dificil impas al relației lor și au decis să își mai ofere unul altuia o șansă. Bărbatul chiar i-a făcut un cadou extrem de scump partenerei sale de viață în semn de împăcare!

Brigitte și Florin Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Aceștia au trecut prin multe momente tensionate de-a lungul timpului, iar ultimul episod părea să fie unul decisiv pentru căsnicia lor. Bruneta a anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că are de gând să divorțeze de partenerul ei de viață, însă acum s-a răzgândit. Cei doi s-au împăcat, iar Florin a ținut să îi ofere și un cadou brunetei, pentru a o face cu adevărat fericită.

Zilele trecute, Brigitte a spus pe rețelele de socializare că și-ar dori o nouă mașină, iar Florin s-a conformat imediat. Acesta i-a dăruit soției sale un bolid de lux în valoare de 112.000 euro. Bărbatul a recunoscut că nu i-a fost ușor să îndeplinească cererea partenerei lui de viață, dar nu din cauza banilor, ci din pricina faptului că autoturismul a fost adus pe comandă. “Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte, ea și-a dorit foarte tare această mașină, singura variantă era în ianuarie, deoarece pe comandă, știți că sunt probleme”, a declarat el pe rețelele de socializare.

Florin Pastramă a filmat momentul în care Brigitte a văzut mașina pentru prima dată. Aceasta a fost extrem de surprinsă atunci când a primit cadoul.

Sursă foto: Florin Pastramă/Facebook, Brigitte Pastramă/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni