• PRO TV
  • Mastercard Maze, experiență completă la Electric Castle. Ai fost acolo?

Mastercard Maze, experiență completă la Electric Castle. Ai fost acolo?

Mastercard Maze, experiență completă la Electric Castle. Ai fost acolo?

Fie că ai fost în primul rând ca să-i vezi face to face pe „Twenty One Pilots”, fie că te-ai mulțumit cu poveștile prietenilor tăi, Electric Castle a avut de toate în acest an. Dacă ai fost acolo și nu te-ai ales cu febră musculară, înseamnă că ori ești antrenat, ori n-ai trăit la maximum atmosfera de festival. Mă încearcă, poate-ți iese anul viitor!


Ziceam că Electric Castle a avut de toate în 2022, mai ales că Mastercard a întregit experiența electrizantă cu o serie de activități menite să-ți stimuleze apetitul pentru muzică și să dai frâu liber pasiunilor tale. Și au făcut asta în mare stil, cu Mastercard MAZE, un labirint al simțurilor și experiențelor senzoriale care te-au pus pe tine în centrul atenției.

Noi am fost acolo și am descoperit că putem face atâtea în momentele „moarte” de la festival. Stai, există așa ceva la un festival de muzică de amploarea Electric Castle? Păi există, fiindcă artiștii ăia mai trebuie să-și tragă și sufletul, în special în prima parte a zilei. Și, în timp ce ei se pregăteau de show, noi am interacționat la greu cu toate distracțiile puse la dispoziție de partenerul oficial al festivalului.

Am început cu SONIC Wall, un loc magic în care ne-am putut crea propria muzică acționând butoanele tactile de aici. Touch your passion este îndemnul pe care l-am urmat numaidecât, dar nu băgăm mâna în foc că am fi pe lista scurtă a vreunui producător muzical.

Am urmat traseul din MAZE și am dat peste camera Silent Disco, unde am aflat că poți să faci party și fără să dai muzica la maximum. De fapt, am ascultat muzica preferată în căști, la silent party, cum nu fac de regulă vecinii tăi de la bloc atunci când sunt euforici. Dar de ce să ne încărcăm negativ cu astfel de gânduri, când avem atâtea lucruri pozitive de spus despre petrecerea în surdină pe care am dat-o la Electric Castle?

O vestă vibrantă și o pereche de căști au fost suficiente pentru a ne transpune în atmosfera de party de la festival. Și pentru că lipsea ceva, adică parteneri de distracție, am ieșit din labirint, am luat random patru participanți la festival și i-am inclus în gașca noastră de petrecăreți silențioși la Silent Disco. N-ai mai trăit așa ceva, și suntem gata să pariem pe asta. Și nu ne mai dădeam duși de acolo, pe onoarea mea!

Totuși, unii dintre noi au simțit nevoia de ceva noise, așa că au dezertat spre Central Meadow, zona în care ești tratat ca un VIP. Spun asta pentru că aveai parte de DJ-ul tău personal. Tare de tot!

Electric Castle e singurul festival mare de la noi care se desfășoară pe durata a cinci zile, însă nouă tot ni s-a părut că s-a terminat prea repede. Vom încerca din nou la anul, iar până atunci te lăsăm cu câteva impresii și imagini surprinse de noi la această ediție. Vezi VIDEO-ul de mai jos!

Articol susținut de Mastercard.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni