• PRO TV
  • Coadă de 8 ore la îmbarcarea pe feribotul spre Thassos: "Groaznic!", "N-am mai trăit niciodată aşa ceva”

Coadă de 8 ore la îmbarcarea pe feribotul spre Thassos: "Groaznic!", "N-am mai trăit niciodată aşa ceva”

Coadă de 8 ore la îmbarcarea pe feribotul spre Thassos: "Groaznic!", "N-am mai trăit niciodată aşa ceva”

Luna august este, de departe, cea mai aglomerată pe orice plajă europeană. Nici cele din insula Thassos nu fac excepție. Românii au dat buzna în prima zi din august spre populara insulă grecească și au avut de așteptat ore în șir prin vămi și la feribot.

O româncă i-a panicat pe membrii unui grup de pe Facebook, Forum Thassos, după ce a scris că a așteptat 8 ore ca să urce pe ferry, la Keramoti.  “8 ore astăzi coadă la ferryboat pentru Thassos !! După 5 ore la vama Serbia-Macedonia de Nord! Now and never!”, a scris aceasta, creând confuzie printre cei care urmează să plece în curând spre Thassos.

Deși sunt mulți cărora nu le-a venit să creadă că este posibil așa ceva, au fost și alți martori la această îmbulzeală. “Susțin! Că era o coadă de 6-7km în jur de ora 14.00-14.30. Vin de 7 ani pe insulă și nu am văzut niciodată așa coadă la ferryboat”.

“Era coadă pe 16 km înainte de ferry... Groaznic! După 4.5 h la vama Serbia-Macedonia plus restul...”, și-a mai împărtășit un român experiența.

“Noi suntem fani Thassos, de 4 ani tot aici venim, acum este ultima oară! 6 ore în vamă, 2 ore la ferryboat”, a mai scris cineva.

“Confirm! Ce a fost mai neplăcut decât aşteptarea a fost nesimţirea unor conaţionali (şi nu numai, dar pe ai noştri i-am reperat) care nu s-au jenat să se bage în faţă cu tupeu. Şi asta după 5 ore de aşteptare la intrare în Macedonia şi încă 3 la intrare în Grecia. A fost cel mai lung drum de 16 ani de când mergem în concedii în Grecia. N-am mai trăit niciodată aşa ceva”, a mai povestit cineva.

Alți turiști s-au considerat “norocoși” pentru că au avut de așteptat “doar” 2-3 ore.

Sursa foto: Cristi Dumitrescu / Forum Thassos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni