• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, răvășitoare într-o rochie transparentă, cu șliț adânc: "Ești divină"

Mădălina Ghenea, răvășitoare într-o rochie transparentă, cu șliț adânc: "Ești divină"

Mădălina Ghenea, răvășitoare într-o rochie transparentă, cu șliț adânc: "Ești divină"

Mădălina Ghenea este fără dar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România, recunoscută internațional pentru talentul și atuurile fizice care i-au garantat succesul în lumea modellingului și a actoriei.

Șatena originară din Slatina, în vârstă de 34 de ani, nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala frumusețea pe rețelele sociale. Atunci când ia o pauză de la proiectele cinematografice în care este implicată peste hotare, Mădălina Ghenea cochetează cu camera foto, fie cea personală, fie a profesioniștilor, iar rezultatul este întotdeauna unul pe măsură.

Recent, frumoasa actriță a publicat pe profilul de instagram două fotografii de la o ședință foto recentă, care au atras imediat atenția fanilor. Îmbrăcată într-o rochie transparentă, verde, cu pene, inserții strălucitoare și voal, Mădălina Ghenea s-a tranformat într-o adevărată zeiță a naturii.

Atât picioarele interminabile, cât și decolteul generos au fost puse în evidență de piesa vestimentară, iar coafura și machiajul au amintit încă o dată de celebra actriță Sophia Loren, pe care Ghenea a interpretat-o în filmul "House of Gucci".

Cum era de așteptat, imaginile au avut rezultatul dorit - în mai puțin de 24 de hore au strâns peste 9.000 de like-uri, iar laudele la adresa Mădălinei au fost și ele fără număr:

"Cea mai frumoasă femeie", "Divină", "Cea mai frumoasă româncă", "Complimente pentru frumusețea și modul tău de a fi".

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni