• PRO TV
  • Codin Maticiuc, despre inaugurarea etajului 7 al Spitalului Fundeni

Codin Maticiuc, despre inaugurarea etajului 7 al Spitalului Fundeni

Codin Maticiuc a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre renovarea etajului 7 al Spitalului Fundeni. Iată prin ce provocări a trecut, cum s-a desfășurat întreaga acțiune și ce proiecte are în derulare!

Codin Maticiuc este unul dintre influencerii cunoscuți pentru gesturile sale de bunătate față de societate. A fost dintotdeauna implicat în proiecte pentru a le oferi ajutor oamenilor bolnavi și nu numai. De această dată, el a fost un participant important al renovării etajului 7 al Spitalului Fundeni și a oferit primele detalii despre inițiativă.

Întrebat care sunt provocările prin care a trecut, Codin Maticiuc a povestit un episod foarte trist referitor la o fetiță pe care

„Auzi copii plângând. Eu am început acest lucru prin vizita mea la secția de hematologie pediatrică, etajele 6 și 7. Prima mea cameră în care am intrat a fost salonul 702. Fetița pe care am cunoscut-o de Crăciun a murit, ea e motivația mea. Asta e una dintre greutăți, să mergi în saloane la copii. Mă emoționez un pic”, a declarat el.



VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni