• PRO TV
  • Supraponderala si sexy? Gemma Collins a pozat goala!

Supraponderala si sexy? Gemma Collins a pozat goala!

Supraponderala si sexy? Gemma Collins a pozat goala!

Gemma Collins nu a aparut decat cateva saptamani in “The Only way is Essex” – un reality show difuzat in Anglia, dar deja se considera faimoasa si se poarta ca atare.

Gemma are 107 kg si se ocupa cu vanzarea de masini in viata reala. Ea a decis sa-si arate formele pline de rotunjimi in toata splendoarea lor, pentru a le servi drept exemplu tuturor femeilor care se simt complexate de felul in care arata.

“Daca ar trebui sa merg pe podium langa Kate Moss, n-as avea nicio jena. Atata timp cat sunt bronzata si am niste tocuri, e ok! Nu sunt perfecta, dar am incredere in mine si ma simt frumoasa! Am aproape 107 kg, asa ca fac sedinta asta foto dezbracata pentru toate fetele si femeile grasute carora le e rusine de corpul lor!”, a declarat Gemma.

Atunci cand unele cunostinte o intreaba “Gemma, dar de ce nu incerci sa slabesti si tu un pic?”, ea le raspunde cu nonsalanta: “Pentru ca ma simt sexy asa!”.

Gemma este supraponderala de cand se stie, a mostenit greutatea mamei sale, asa ca nu dulciurile sau bomboanele sunt de vina pentru silueta ei. “Multi cred ca grasii mananca toata ziua, dar eu nu fac asa. Nu vreau sa ajung slaba. E foarte dragut sa fii slab daca esti slab, dar daca nu esti, asta e!”, spune domnisoara Collins, care s-a obisnuit cu corpul ei si se mandreste cu el.

Tie iti place cum arata Gemma? Crezi ca si grasutele pot fi sexy?

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni