• PRO TV
  • Cum a sărbătorit Kanye West despărțirea dintre Kim Kardashian și Pete Davidson. Gestul morbid făcut de rapper

Cum a sărbătorit Kanye West despărțirea dintre Kim Kardashian și Pete Davidson. Gestul morbid făcut de rapper

Cum a sărbătorit Kanye West despărțirea dintre Kim Kardashian și Pete Davidson. Gestul morbid făcut de rapper

Kanye West este numai un zâmbet după ce fosta sotie și mama copiilor lui, Kim Kardashian, s-a despărțit de comediantul Pete Davdison cu care avea o relație de mai bine de 9 luni. Iar pentru a sărbători acest eveniment, rapperul a făcut un gest neașteptat pe rețelele sociale, considerat morbid de cei din online.

Despărțirea dintre membra familiei Kardashian (41 de ani) și starul de la Saturday Night Live (28 de ani) a fost îndelung așteptată de Kanye West, care, cu mult timp înainte de apariția vestii, l-a hărțuit pe comediant printr-o serie de postări pe rețelele sociale.

La acea vreme, contul său de Instagram a fost închis pentru 24 de ore, deoarece mesajele de hărțuire împotriva lui Pete Davidson încălcau regulile aplicației de socializare, iar în videoclipul piesei sale "Eazy", un personaj cu chipul comediantului este legat, pus la pământ și târât de către alt personaj care seamănă cu Kanye West.

Iar acum, o postare recent publicată de rapper pe Instagram demonstrează cât de tare a fost deranjat de relația dintre fosta sa sotie și Pete Davidson. Acesta a publicat o fotografie cu un ziar fals "The New York Times", cu următorul titlu: "Skete Davidson a murit la vârstă de 28 de ani". 

Potrivit unei surse apropiate, gluma morbidă nu a fost apreciată de Kim Kardashian, care l-a apărat în nenumărate rânduri pe Pete Davdison în fața atacurilor fostului soț. Între timp, Kanye West a șters postarea.

Nici Pete Davidson nu a reacționat prea bine la atacurile din partea rapperului. Conform presei mondene, acesta ar fi apelat la un psiholog pentru a trece peste trauma pe care o trăiește din cauza numeroaselor mesaje de hărțuire la adresa sa și chiar a fost mai absent pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagran, Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni